Prikazujem rezultate 1 do 25 od 290

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    40
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je to, nemam šta za dodati. Čekam rezultate Hvala ti!
    Baš ništa nije upaljeno... Mob nije kod mene pa ne mogu puno kemijati, ali sinoć je stavljen 7.2 ROM i samo osnovni programi. Vlasnik moba je fakat nezahtjevan korisnik i onih 20ak aplikacija što ima nisu zahtjevne. Nema widgeta, a u pozadini se vrti možda 10-ak procesa, sve standardni. U malo više od 12 sati mob je morao dvaput na punjač.

Uskoro mi dolazi drugi P350 (za mene) pa ću baš usporediti ta dva. Strah me da nije neki hardverski kvar, ali to neću moći provjeriti još sljedećih nekoliko dana.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako.
    Točno u 18 sati mob skinut sa punjača sa 100% punom baterijom.
    Tada sam uključio wireless, dopustio sync itd. Stavljena je VIP sim kartica, međutim mob ostavljen u airplane modu. U 20.17 je baterija na 86%.

Sada sam isključio airplane mod, mreža je na 3G. Nakon cca 2 - 3 sata opet pogledam pa editiram post.

Edit 1: Vidljivo je da je WiFi popriličan potrošač.

Edit2: Ponoć.

Jutro.

Evo 14 sati rada uređaja.
    Cijelo vrijeme uključen wireless, od toga 12 sati uključena i mobilna mreža. Display radio nekih cca max 10 minuta. Razgovora nije bilo. Bluetooth uključen cca 4 minute rad prebacivanja screenshotova na komp.
    baterija nakon 14 sati na 36%. Dalje nisam mjerio.
    Vjerujem da bi još izdržala cca 6 sati tim tempom.
    Sada si ti preračunaj, ako malo prčkaš, čitaš mailove, požlabraš preko vibera, odeš dalje od routera pa mora pretraživati mreže. Potrošnja opet drastično raste. Očigledno uz neko umjereno (čitaj reducirano) korištenje uz stalno uključen wireless - 12 sati bi bio neki prosjek.
    Mislim da kernel na ovom romu nije optimiziran za WiFi.

Obzirom da za taj uređaj ima samo par romova, neznam ti što preporučiti. Arc Xp rom je ispočetka koristio Pax0rov kernel. (najvjerojatnije još i sad, nisam pratio dalje temu jer mi nije sjeo) Imao sam ga na mobitelu 2 dana, cips ga je napunio bloatware programima.
    Pun je nepotrebnih stvari, raznih programa koji su uzeti iz raznih stock romova (i koje ljudi zapravo deinstaliraju kada rootaju mob) on je te appove stavio u taj rom. Primjer: News & weather.

Još imaš COSMIC EXPERIA v3.6 koji je baziran na CM 7.2 i mislim da je isto samo dopunjen xperijinim four corner launcherom i par vizualnih sitnica.

Edit 3:
    Kao posljednju soluciju možeš opet probati stock rom.
    Bolje i stock rom, pa da drži neko normalno vrijeme, nego da ga puni svakih 4 sata.
    Ovdje ti je moj čisti nand backup ako kojim slučajem nisi sačuvao svoj. Pa da se ne zezaš sa ponovnim rootanjem i flashanjem custom recoverya ako vratiš rom preko KDZ-a (imaj na umu da je mob iz T-mobile pa ima njihovu boot animaciju)
    Zadnji uredio 84737 : 09-04-2012 u 13:07
    Every man is a genius until he opens his mouth.

3. 'Hvala' kaže:

xlr

Slične teme

1. [Wildfire] root sa unrevoked3
    By rapajic_st in forum HTC
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 02-04-2011, 15:24
  2. [ROOT] Universal Androot 1.6.2 beta 5
    By HCSC in forum Android
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 11-02-2011, 18:13
  3. Odgovora: 78