= Citat = Izvorno postao 84737 Pregledaj post
Nisi ništa spalio.
No nije mi jasno zašto si prema IMEI broju tražio flash image, te zašto nisi flashao V10F kako je preporučio Rodney? Očigledno nisi pratio upute.

No, nisi ni sad dao dovoljno informacija da ti točno odgovorim. Jesi li imao prije neki custom rom obzirom da si išao vraćati stock, ili?
Probaj na minutu izvaditi bateriju iz telefona. Prvo dizanje može potrajati nešto dulje. Ostavi ga 15 minuta.
Da li ti je onda kojim slučajem ostao custom recovery? Ako je, onda napravi wipe svega. i preflashaj neki rom. Ako nije onda ćeš opet morati ponoviti sa KDZ updaterom. Prati točno upute kako su napisane.
Evo ovako ajmo ispočetka.
znači mobitel je iz t mobila (zaključan je mreža) kada sam ga dobio odlučio sam se malo igrat pa sam mu stavio update-cm-7.2.0-RC0-SwiftMe-KANG-signed-03-02-12 i mislio sam da sam time riješio problem zaključavanja mreže. Kasnije sam svatio da nisam negoto mogu napraviti uz pomoć koda, međutim pošto imam costem rom naredba za otvaranje prozora za unlock (2945#*350#) ne radi pa sam odlučio vrtit original rom.
E sad detaljno po koracima:
-Provijerio sam dali sam napravio kojim slučajem beckup (naravno da nisam ŠTO ĆE MI TO! )
-Onda sam napravio u recoveriu Wipe all
-Pa beckup
-Pa sam slijedio upute kako je pisalo i prvo sam stavio V10F i nije se ništa dogodilo tj dode do android animacije i tako stoji pustio sam ga sigurno 20-tak minuta,pa sam pomislio da mi možda treba V10G ali jok opet isto,pošto više nemam što izgubit probo ja i V10C i opet ista stvar.sad sam ponovno vratio V10F ali i dalje neradi pusti cu ga preko noću upaljenog pa mu mozda dojadi i proradi (moš mislit)!
Evo to ti je otprilike to što sam napravio nisam probao još jedino sa LGMobile update možda tako uspijem što.
Kako da udem u custom recovery ako nemogu upalit mob?