Imaš pravo, mob se brže boot-a, testirao sam WIFI i data preko mob mreže i koliko vidim nema nikakvih problema, čak je riješeno puno više sitnica nego što je to na CM-u official... obrisao sam Gallery3D i stavio QuickPic, puknuo GoSMS Pro sa TouchPal tipkovnicom koja mi se čini bolja od GOKeyboard i definitivno bolja od Android tipkovnice (pošto je samo full tipkovnica a relativno mali ekran teško pogađati tipke, posebno u vožnji hehe). Od navigacija sam stavio Copilot i Cygic, oba brzo hvataju GPS signal...
Što se tiče backup-a odlično posluži App Backup Restore jer odmah radi apk koji se može instalirati bez pomoći programa, a ne kao Titanium koji radi backup par file-ova (u tom slučaju nakon instaliranja nekog ROM-a potrebno je prvo instalirati Titanium backup da bi se mogao napraviti restore aplikacije)... također Share Apps je super stvar jer radi kao i App Backup Restore, a daje dodatnu mogućnost da se aplikacija pošalje preko BT-a na drugi mob, a obje aplikacije pošto rade kompletan *.apk može se i skinuti sa SD kartice i spremit na komp da se ne treba raditi niti backup niti ponovno tražiti aplikaciju preko Marketa... Što se tiče backupa postavki na mobitelu ne treba nikakva aplikacija kad u samim postavkama ima opcija spremanja istih...
Radio i dalje ne radi kako treba - valjda će se uskoro to riješiti. Bateriju nisam stigao testirati jer tek sad na ovako dobrom ROM-u testiram aplikacije i masovno ih instaliram
Eto mali članak od mene, možda ljudi budu stavili ovakav ROM jer se ne isplati imati stock...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks