mob mi se zamrznuo pa sam morala izvadit bateriju da bi proradio.
zapravo, zamrznuo se ekran i sve tipke, a ona tema se jos uvijek kretala (one crtice)
da smanjim max brzinu procesora?
mob mi se zamrznuo pa sam morala izvadit bateriju da bi proradio.
zapravo, zamrznuo se ekran i sve tipke, a ona tema se jos uvijek kretala (one crtice)
da smanjim max brzinu procesora?
Da, vjerojatno je u tome problem. Iako ga ja držim na 806 i još mi se nijednom nije zamrznuo.
Evo preporučujem još neka podešavanja. Pod Cyanogenmod Settings > Performance:
Označi "Use JIT"
Označi "Lock home in memory" - time će ti home app brže raditi
VM Heap size povećaj na 48 MB
Hvala za to i za post o navigaciji
Hvala.
Skinula sam IGO sa linka tvog i mape sa Piratebaya. - radi OK
No ne mogu naći 3d buildings za EU da ima i HR.
no ne znam da li da to i stavljam i ako ima. nekak mi se cini da bi 3d zgrade bile samo distrakcija,
Imam jos jedno pitanje :
Meni su ceste i sve tamo, no nema pozadine tipa satelit karte i sl. da li to moram skinut ili mogu negdje izabrat. ja nisam nasla.
Nisam siguran da li razumijem tvoje pitanje, ali ako misliš na karte tipa Google maps gdje vidiš drveće, pa recimo kakve boje ima krov kuće Ive Ivića u Šumskoj 22, u Gradu Velegradu, to nemaju offline navigacije.
Hm... zamisli koliko bi prostora (megabajta) to zauzimalo za samo jednu Hrvatsku, a i nema svrhe. Auto navigacija treba biti minimalistička i pregledna, a najbitnija joj je točnost i kvaliteta karata. A i ovo pitanje bi bilo bolje da si postavila u temi za navigacije, jer tamo imaš više ljudi koji prate te stvari nego u ovoj temi za LG- a![]()
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks