Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 290

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    LG P350
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    4.872
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.872, Nivo: 16
    Bodovi: 4.872, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Punisher Pregledaj post
    kad se mobitel otključava trebalo se nakon fizičke tipke prvo taknuti po ekranu da bi se slika pojavila, inače bi stajala crna pozadina bez ičega,nisam s ničim uspio upogoniti da radi...

I ja sam tek nedavno stavio CM 7.1 ali vjeruj mi isplati se ponovno namještati postavke jer stvarno puno bolje radi
    Taj lockscreen problem je postojao tek kad je CM 7.1 izašao, i brzo je rješen.

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Flešao si ga prije par sati, to se ne može reći da je nedavno niti bi trebalo stabilnost suditi po tako kratkom vremenu korištenja Daj ROMu barem nekoliko dana i onda zaokruži cijelu sliku.
    Slažem se, ne možeš dati ocjenu na temelju par sati korištenja. Ja sam tek kasnije shvatio da na CM 7.1 ne rade još neke sitnice poput ručnog traženja mreže..

= Citat = Izvorno postao Punisher Pregledaj post
    jedino što po meni fali je normalna tipkovnica a ne ova mini, na CM 7.1 i pri instalaciji Go tipkovnice svaki put kada bi palio poruku bi se palio T9, i svaki put kada bi resetirao mobitel bi trebao ugasiti android tipkovnicu i paliti GO keyboard, nadam se da su to ispravljeni bugovi... naknadno javim što je s time...

zasad toliko, ugl definitivno se isplati ubaciti CM 7.2 bez obzira na nanovo namještanje pola postavki i skidanja aplikacija
    Go tipkovnica ti ne smije biti na SD kartici, pa ju zbog toga moraš paliti kod svakog restarta. To nije nikakav bug. A za postavke i aplikacije imaš razne aplikacije na marketu kojima možeš backupovati sve aplikacije s postavkama, kao i sistemske postavke, poruke, popis poziva, kontakte i dr.

Ja koristim Titanium backup za aplikacije, Super backup za poruke, kontakte i popis poziva, i My Backup za ostalo..

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. [Wildfire] root sa unrevoked3
    By rapajic_st in forum HTC
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 02-04-2011, 15:24
  2. [ROOT] Universal Androot 1.6.2 beta 5
    By HCSC in forum Android
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 11-02-2011, 18:13
  3. Odgovora: 78
    Posljednji post: 02-09-2010, 18:26