sve super sve 5hvala na pomoci <3
samo jos da pitam .. na koliko da overclockam procesor .. jel kad ga clockam na 806 cesto mi se zamrzava ..
sve super sve 5hvala na pomoci <3
samo jos da pitam .. na koliko da overclockam procesor .. jel kad ga clockam na 806 cesto mi se zamrzava ..
Bok ljudi... Ovako, imam problem u vezi oonih prvih komandi (adb shell... su...).. Prije toga sam sve napravio (rootao, instalirao sdk, prebacio ova 3 fajla na sd card...)
Problem je sljedeci:
odem u cmd, upisem adb shell, u novom redu mi se pojavi $.. upisem su i nakon nekog vremena (4-5 sec) ispise mi se "Premission denied"... Ili ako bilo sta drugo pocinjem pisati mi se nakon tih par sec dopise to "Premission denied".. -.- Imam ukljucen usb debugging na mobitelu, rootao sam mobitel i stavio ove 3 datoteke koje trebam na sd karticu (kao sto sam vec naveo) i sve sam radio po tutorialu ovom.. Zasto se taj "Premission denied" pokazuje uvijek i kako da to popravim? Molim vas ako neko zna nek mi pomogne, bio bih mu jako zahvalan...
Pobriši driver od LG-a koji imaš na kompu pa instaliraj sa ove stranice http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/LG_...l_Update_Guide i trebalo bi ti raditi ( meni je )
Uradio, al opet isto.. a i cini mi se da sam isti driver imao
EDIT: Evo napokon sam uspio... samo sam unrootao i opet rootao mob i probao i islo je.. ocito tu nesto nije bilo okaj tnx svejedno xD
Zadnji uredio pixel12 : 10-12-2011 u 20:02
Čitao ovu temu i hebao se milijon puta sa svime odreda i uspio na kraju...
Samo jedan naputak da olakšam malo ljudima...
ukoliko imate V10f software na LG-u nije potrebno ga downgradeati, koristiti druge programe ili štajaznamšta... Gingerbreak 1.20 neće raditi ali 1.10 oće bez problema...
Skinete njega, instalirate i dalje po postupku na početku teme..
nadam se da sam kome što pomogao
pozz
I jedan P.S. pecamod metapod link ne radi, ja sam skinuo isto pecamod metapod ali ne znam jel to zadnje poboljšanje pa ako ko ima zadnju verziju nek mi javi...
Bookmarks