Bok Rodney i kolege forumaši
Mobitel ću nabaviti za par dana no odlučila sam se unaprijed naučiti kako ovo sve napraviti, da imam sve spremno.
Vidjeh da sve piše prvom postu, stoga je moje pitanje ovo :
S obzirom na tuj i tamo koji tweak koji je predložen ponekim korisnicima s problemima, ostaješ li pri tome, Rodney, da se sve potrebno još uvijek nalazi u prvom postu? Da li još uvijek sve vrijedi, korak po korak, ili imaš neki savijet (na temelju izjava ostalih) što je bolje napraviti, prije ovog ili onog koraka?
Sto je s postom broj #4? kada se to treba napraviti, prije cijelog procesa u postu #1?
Rodney je napisao u prvom postu, "Za sve ovo pretpostavljam da imate instaliran i podešen Android SDK, i ispravno instalirane drivere i ostalo..".. Što to znači pod podešen? Ne vidim detalje o tome nigdje, a na kakve točno drivere misli? S CD-a koji dolazi s mobom?
Ja cu mobitel uzeti iz T-mobilea, i ne znam koja ce biti verzija postojećeg OS-a, jer vidim da oni s novijim verzijama imaju problema s cijelim procesom i trebau spustiti verziju prije uspješne instalacije. Jedan forumaš ovdje je rekao da mobiteli iz paketa, poput onoga što ću ja dobit, mogu downgrade napraviti lako, i prešao je preko procesa u kraticama, ne davši dovoljno detalja o točnom nazivu programa koji je potreban i sl. može mi mi netko objasniti proces, ili dati neki link.
Gdje u postavkama moram otići kako bi provjerila uopce da li je to ona verzija koja radi probleme?
VIdjeh da se netkom nakon rootanja upalila automatski uprgade i sve smrdalo. Da li se dogodilo mnogima ili samo njemu, i imali nacina iskljuciti da auto upgrade?
hvala![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks