Vjerojatno si brisao neke sistemske aplikacije. Pokušaj vratiti što si izbrisao, ako ne uspiješ stavi drugi rom, ima ih puno za tvoj LG, pa proguglaj.
kao što naslov kaže... na telefonu su se počele naizmjenično pojavljivati obavijesti com.android.phone ... com.android.settings ... com.android.mms ... prisilno gašenje
Mogu igrati igrice kje su već instalirane i mogu koristiti većinu aplikacija koje nisu vezane sa sistem ... ali ne mogu pristupiti settingsima, pozivim, porukama, imeniku ... tj. otvori on meni imenik, ali kad tapnem na bilo koji kontakt, izbaci poruku i prisilno zatvaranje ... isto je i sa svim ostalim vezano za korištenje telefona i postavki...
Ima li kakvo rješenje ili via servis... ?![]()
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Vjerojatno si brisao neke sistemske aplikacije. Pokušaj vratiti što si izbrisao, ako ne uspiješ stavi drugi rom, ima ih puno za tvoj LG, pa proguglaj.
da izbrisao si nešto što nisi smio ili si uzeo rom koji nije kompatibilan sa mobitelom.
instaliraj novi rom.
e sorry svima, nisam bio online ....
poslao sam mob pod garanciju u servis i riješen je u par dana... tj. kažu sa su ponovno digli soft ...
a nisam brisao apsolutno ništa... mob je onakav kakav je bio prvi dan kad je upaljen, osim što sam napunio karticu fotkama i muzikom i stavio nekoliko aplikacija preko marketa... i preko originalnog softvera "podigao" android na 2.1 ... to je apsolutno sve što je rađeno na mobu ...
kako se instalira novi rom ?
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Jedan od nacina instalacije novog ROM-a je upravo taj sluzbeni.
Ostali nacini su objasnjeni u drugim temama, pa ajmo ne ovdje u off-topic.
Ja sam danas stavio Android 2.3.7,vrlo je jednostavno. Imas na xda forumu objasnjenje i link za downloadRadi super
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks