^volim dobre vesti LOL
Ima li neko neke vesti ili bilo šta, da li će se u nekom obliku RAZR MAXX pojaviti kod nas?
^volim dobre vesti LOL
Ima li neko neke vesti ili bilo šta, da li će se u nekom obliku RAZR MAXX pojaviti kod nas?
ja sam si uzeo RAZR-a
i baterija je svejedno dobra
alternativno, i ovo nije loša opcija za konverziju razra u maxx
http://www.droid-life.com/2012/03/01...o-get-modding/
Koliko bi trajala baterija ako je 3G non-stop uključen a u toku dana mi stigne oko 100-tinjak e-mail-ova, pošaljem i primim oko 50-ak SMS-ova i razgovaram u proseku 15-ak minuta. Uz sve to otvorim još jedno 5-6 sajtova... Trenutno, MM2 ako izdrži bez punjenja od 9h do 21h, ja sam prezadovoljan ali vrlo često je punim bilo u kolima, bilo u kancelariji, međutim to zna da bude zamorno...
E zato bih uzeo telefon gde ne moram da razmišljam o bateriji bar ceo dan.
uz toliku uporabu nema šanse da izdrži više od dana
ali do prije spavanja bi ti trebao trajati
moja baterija se još nije ni formirala kako spada, a već dobijem cijeli dan uporabe (istina, malo manje zahtjevne nego ti)
Ma i ne treba mi više od dana; znači, ustanem u 8:05, skinem ga sa punjača, ceo dan"zujim" i uključim ga negde oko ponoći. Meni dovoljno...
prema svim testovima i po internetu mislim da bi trebao raditi cijeli dan..
iako to naravno ovisi o hrpi faktora (osvjetljenju ekrana, boji pozadine koju gledaš, pa broju email računa, društvenim mrežama.....)
al jako je fora smart action app koji stvarno radi odlično, a i cijeli OS je jako, jako ispoliran tako da napokon mogu reći da je i motorola uradila sjajan posao i na softverskom planu
Kakva je stvar s ovim GLONASS-om ? Da li se može isprobati ispravnost ruskih satelita...i da li to koristi kod lokanja recimo preko GLatitude-a jer to dosta koristim na androidu, da nema slučajno kakvu aplikaciju baš za glonass, tj. da li se može birati želi li se koristiti samo gps ili glo? ili obadva...nakon 2 godine izbivanja red bi bio da i mi dobijemo službeno 1 motorolu kod domaćih operatera
EDIT: koji fail, valjda me uhvatila nostalgija za milestone-om![]()
Zadnji uredio user911 : 22-03-2012 u 05:54
Ovo je ovdje off-topic, ali ajde samo da odgovorim nabrzinu.
Moram priznat da dosad nisam bio cuo za taj GLONASS, ali sad sam malo citao i koliko sam zakljucio neces to moci primati standardnim GPS receiverom ugradjenim u mobitel, osim ako nemas puno srece. GLONASS radi na drugacijoj shemi (druge frekvencije, druge modulacije) pa bi ti trebao dual receiver sposoban primati i GPS i GLONASS (ili naravno samo GLONASS). Dakle osim softverske nuzno je potrebna i hardverska podrska koju koliko znam veika vecina danasnjih telefona nema. Ispravite me ako grijesim.
Osim toga, kazu da navodno imaju globalnu pokrivenost, ali koliko vidim po ovoj mapi, pokrivenost kod nas je zasad ravna neupotrebljivosti.
E ovo je baš fino za pročitati :
Motorola RAZR MAXX is expected to be available in select markets in Europe and the Middle East starting from May 2012.
![]()
Pa to mi reci!!! Znači čekam...
Hvala za lepu vest
To ne da je dobra vijest, nego odlična.
Još kad bi bio dostupan i kod nas, veselju nema kraja onda![]()
Ma samo da dođe u Evropu, bilo gde... Sve se da srediti...
baš sam danas pročitao na facebooku. odlična vijest. ako ne izbace nešto bolesnije od ovog uređaja, vjerojatno ću se počastit sa njim za rođendan.
Počele su rane rezervacije uređaja, ova cijena od cca.500 € mi je prihvatljiva.
Ma ovo se uzima čim stigne... makar gladovao![]()
Slazem se sa svime meni je jedino malo tipkovnica cudna pa se.malo privikavam...zakon je mobitel, prelagan je. Kao da drzim list u ruci(nakon HTC Titana ovo je pravo olakšanje)
Meni bez problema izdrzi dan baterija na razr-u bez dopunjavanja baterije uz smart actions-e aktivne
EDIT: evo našao sam fotografiju koja govori da razr koristi i GLONASS-ove satelite za pozicioniranje
navodno se to vidi iz broja satelita koji su pronađeni...ovi preko 65..pa nadalje
EDIT 2:
Za koji tjedan dva stize prvo u UK mobitel, pa onda se nadam da ce se pojaviti dalje po Europi...Razr Maxx u UK
Evo par mojih razmisljanja o RAZR-u:
- sto se tice integrirane baterije nisam do sada imao nikakvih problema tokom koristenja, bila mi je nekih 3puna dana bez resetiranja (cca.100h), cak I nakon 100h radi nakrcana bez problema
- motocast™ je stvarno odlicna aplikacija, direktno omogucava gledanje filma s racunala na mobitelu preko bezicne mreze, ili spajanjem s tv preko micro hdmi kabela
- na ekranu ne ostaju toliko puno otisci prstiju kao na nekim drugim mobitelima, bas se osjeti da je mobitel cijeli presvucen nanopremazom koji odbija vodu(to nisam isprobao a niti nema potrebe)
- zatim mi se svidja cijeli glazbeni plejer u telefonu, ako imate nekog izvodjaca on ce za njega staviti recimo biografiju, sve snimljene albume...I videouratke koje otvara preko youtube
- takodjer I galerija za fotografije je vrhunski napravljena mnostvo opcija tamo za prikaz slika
- kamera je brutalno brza ...
- integrirani shoutcast internet radio s postajama iz cijelog svijeta
- mobitel je opcenito brz I nema sto nije do sada sazvakao kod mene...
Eto sad cu se jos malo zagrijavati na njemu do dolaska velkog brace MAXX-a
Stedite novce, ulaganje u ovakvu masineriju se definitivno isplatI
Evo sad sam procitao I ovo pa cemo I to dodati ICS samo sto nije pa makar ga mi I dobili kasnije
Zadnji uredio user911 : 28-04-2012 u 01:31
Da nazalost Motocast ne prepoznaje titlove posebno nego ja konvertiram film tako da ubacim titlove I onda su oni integrirani tj. zapeceni...tako da onda preko mobitela samo otvorim video a titlovi su vec zalijepljeni na video. Ima ova aplikacija koja prepoznaje titlove znaci treba instalirati na racunalo I na mobitel... Qloud Media Server
jos malo pa razr maxx zapocinje europsku turneju...Nizozemska, Danska, UK![]()
Hip Hip Hurray!!!!!!!!!Price: £429.99 & this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery.
This item is due to be released on May 31, 2012.
Hip Hip Hurray x2:
http://www.mobilnishop.com/mobilni-t...3Titanium-1869
Naručen RAZR MAXX; stiže u ponedeljak, utorak, sredu... SREĆA, SREĆA, RADOST!!!
Očekujemo deteljan review onda
Kolko si ga platio?
533 eura uz garanciju na dve godine.
Bookmarks