Izvorno postao
Oskoruša
Pazite ovo! ja sam potpisala VIP-u ugovor na 2 g. Istice mi u 8 mjesecu. Trazila sam ih izracun penala u slucaju otkaza. Dosli su do cifre od 1600 kn! S time da oko 400 bi se odnosilo na popuste za tarife, a ostalih 1200 za mobitel! Pa kaj nije da se placa ili jedno ili drugo a ne oboje! cijena uređaja bez popusta je bila 1600 kn a s popustom me ispao 900 kn. Obzirom da sam kod njih 20 mjeseci od 24 pa kaj nisam već dobrano platila tu razliku od 700 kn popusta za mob! S tim da sam trenutno na tarifi bez limita 100, a prosjecni racun mi nikad nije manji od 200 kn!! Nisu li oni meni malo pretjerali s iznosom penala!? Napominjem da su u dopisu zdravoseljački samo napisali ukupne cifre, bez nekih specifikacija, iliti metoda od kud taj iznos! Nemam pojma kak da si sama izracunam, a zvat ih bez pripreme mi nema smisla...sto je najgore i ja bi prešla na revoluciju a imam još samo mjesec dana a nemrem im platit tih soma i 600! Njihov sam klijent preko 10 godina, kaj me hebu sad, dosta sam im se naplacala! Ajme koja su to gamad!!!! Ima li neko rjesenje? ps sorry na dugom postu i hvala unaprijed!!!
Bookmarks