Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazite ovo! ja sam potpisala VIP-u ugovor na 2 g. Istice mi u 8 mjesecu. Trazila sam ih izracun penala u slucaju otkaza. Dosli su do cifre od 1600 kn! S time da oko 400 bi se odnosilo na popuste za tarife, a ostalih 1200 za mobitel! Pa kaj nije da se placa ili jedno ili drugo a ne oboje! cijena uređaja bez popusta je bila 1600 kn a s popustom me ispao 900 kn. Obzirom da sam kod njih 20 mjeseci od 24 pa kaj nisam već dobrano platila tu razliku od 700 kn popusta za mob! S tim da sam trenutno na tarifi bez limita 100, a prosjecni racun mi nikad nije manji od 200 kn!! Nisu li oni meni malo pretjerali s iznosom penala!? Napominjem da su u dopisu zdravoseljački samo napisali ukupne cifre, bez nekih specifikacija, iliti metoda od kud taj iznos! Nemam pojma kak da si sama izracunam, a zvat ih bez pripreme mi nema smisla...sto je najgore i ja bi prešla na revoluciju a imam još samo mjesec dana a nemrem im platit tih soma i 600! Njihov sam klijent preko 10 godina, kaj me hebu sad, dosta sam im se naplacala! Ajme koja su to gamad!!!! Ima li neko rjesenje? ps sorry na dugom postu i hvala unaprijed!!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ti savjetujem da zoves sluzbu za korisnike 7700 s reci im da zelis raskiniti ugovor s njima i reci im zasto oni ce ti ponuditi preplatu u po cjene da ostanes, a ja sam smanjija tarifu na 25 kn i iduci mjesec raskinija ugovor i placao penale po novoj tarifi 25 ,25* mjeseci koliko ti je ostalo a za mobitel po zakonu ne placas ako ti placas razliku preplate,možes izbrati razliku mobitela ili pretplatu kojati ostaje na kojoj si trenutno.Imas jos vrimena za revoluciju ovaj mjesec promini tarifu a pocetkom petog plati penale ipresa si na revoluciju.Napomena na pocetku ce ti reci da se promjena placa ali poslje ce ti dati mukte.
    Zadnji uredio smoto : 11-04-2012 u 11:10

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ne kuzim...
    nasla sam nijive Opće uvijete koji kažu:
    5.1.3. U slučaju da Krajnji korisnik jednostrano raskine Ugovor prije isteka razdoblja obveznog trajanja Ugovora (što uključuje i raskid Ugovora u slučaju prijenosa broja), Krajnji korisnik je obvezan platiti ukupan iznos svih preostalih mjesečnih naknada za ostatak razdoblja obveznog trajanja Ugovora ili naknadu u visini popusta na proizvode i usluge koje je ostvario, ako je plaćanje te naknade povoljnije za Krajnjeg korisnika.

Po tome ispada da mi fakat ne mogu oboje racunat! Ali kaje najsmjesnije na uređaj mi računaju 813 kn da još moram nadoplatit s time da je cijena uređaja bila 1600 a ja platila 900, dakle maximalna razlika je mogla biti 700 kn!!!! Koji lopine!!!!! Morat cu ja naci doma sve te papire pa pripremljena nazvati nekoga ko će imati malo soli u mozgu... Smoto, thnx.. ali ja sam vec zvala i zato su mi i poslali iznos penala..i niko mi nije niš ponudil! ma idem..gamad

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni su reklii ako sam više od 12 mjeseci kod njih da mogu besplatno smanjiti tarifu na najnižu tako da mi je to najpovoljnije

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koji mob?

ako si na tarifi 100, trebala bi platiti 400kn i to je sve...

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mobitel je sony ericson hazel J20i
    starudija..da je bar neki fancy....

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Oskoruša Pregledaj post
    Pazite ovo! ja sam potpisala VIP-u ugovor na 2 g. Istice mi u 8 mjesecu. Trazila sam ih izracun penala u slucaju otkaza. Dosli su do cifre od 1600 kn! S time da oko 400 bi se odnosilo na popuste za tarife, a ostalih 1200 za mobitel! Pa kaj nije da se placa ili jedno ili drugo a ne oboje! cijena uređaja bez popusta je bila 1600 kn a s popustom me ispao 900 kn. Obzirom da sam kod njih 20 mjeseci od 24 pa kaj nisam već dobrano platila tu razliku od 700 kn popusta za mob! S tim da sam trenutno na tarifi bez limita 100, a prosjecni racun mi nikad nije manji od 200 kn!! Nisu li oni meni malo pretjerali s iznosom penala!? Napominjem da su u dopisu zdravoseljački samo napisali ukupne cifre, bez nekih specifikacija, iliti metoda od kud taj iznos! Nemam pojma kak da si sama izracunam, a zvat ih bez pripreme mi nema smisla...sto je najgore i ja bi prešla na revoluciju a imam još samo mjesec dana a nemrem im platit tih soma i 600! Njihov sam klijent preko 10 godina, kaj me hebu sad, dosta sam im se naplacala! Ajme koja su to gamad!!!! Ima li neko rjesenje? ps sorry na dugom postu i hvala unaprijed!!!
    ne smiju ti naplatiti oboje. Ili razliku u cijeni uređaja ili preostale mjesečne naknade.
    Taj koji ti je napisao da bi trebala platiti 1600kn je budala i ne zna svoj posao, ili ti je namjerno to napisao da te preplaši pa da ostaneš na pretplati (što opet znači da je budala jer te lažima pokušava natjerati da ostaneš na njihovoj pretplati). Max što možeš platiti je 400kn s tim da ti je netko preporučio da uzmeš najjeftiniji pretplatu pa onda platiš penale za tu najjeftiniji pretplatu (100kn).

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2009
    Bodovi
    2.025
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.025, Nivo: 10
    Bodovi: 2.025, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Oskoruša Pregledaj post
    Pazite ovo! ja sam potpisala VIP-u ugovor na 2 g. Istice mi u 8 mjesecu. Trazila sam ih izracun penala u slucaju otkaza. Dosli su do cifre od 1600 kn! S time da oko 400 bi se odnosilo na popuste za tarife, a ostalih 1200 za mobitel! Pa kaj nije da se placa ili jedno ili drugo a ne oboje!
    žalba HAKOMu bez pardona....
    očito je da netko iz managementa tim ljudima u njihovoj službi za korisnike dao upute da krše zakone u nadi da će korisnici odustati od otkaza ugovora...
    bolesno..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-mobile raskid ugovora
    By blackened in forum T - Mobile
    Odgovora: 140
    Posljednji post: 12-05-2020, 22:58
  2. Raskid ugovora MaxTv
    By josipa04 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 20-11-2016, 20:39
  3. Iphone i raskid ugovora
    By quba in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-07-2009, 15:32
  4. VIPhomebox - raskid ugovora?
    By blue_soul in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 22-04-2008, 07:54
  5. DCM Raskid ugovora...
    By Krompirko in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-10-2007, 10:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove