Kroz mjesec dana mi istječe ugovor u Vipu i odlazim od njih.
Ugovor mi ističe 7.6. a Revolucija tarifa u Tele2 se može aktivirati do 31.5. Platit ću vipu penale za tih 7 dana i raskinuti ugovor ranije. Koliko znam to je moguće, jel tako? Trebam im samo platiti preostale pretplate.
Zašto odlazim? Varaju na obračunu - često puta krenu prvo naplaćivati minute pa onda iskorištavam besplatne minute. Pa valjda se prvo troše besplatne minute pa onda naplaćuje. Već sam im 4 puta slao prigovor na takve stvari. Svaki put su mi pozitivno riješili, ali su me prvo htjeli prevariti.
Imam pretplatu za 500 SMS poruka, koja košta 50 kn mjesečno. Nema načina da besplatno provjerim koliko sam potrošio poruka!! Ako odem na moj.vip, tamo se ta opcija ne može pogledati. Mogu samo slati poruke i to mi naplaćuju svaki put.
Ako malo zakasnim s plaćanjem računa odmah mi šalju 25 kn opomenu. Valjda bi prvo trebali poslati opomenu pa onda ako ne platim, onda naplatiti nešto.
Uglavvnom, postali su vrlo loši, nekada su bili dobri i zaista sam im se divio, ali sada odlazim od njih. Mislim da ću uzeti Revolucija tarifu. To je to.

Odgovori uz citat
Bookmarks