provjeri u ugovoru, mozda se moze ugovor raskinuti u roku nekoliko dana bez naknade... a onda se i prebacivanje broja isto moze otkazati, to isto pise u ugovoru za prebacivanje da se u nekim slucajevima ne mora cekati 3mj...
provjeri u ugovoru, mozda se moze ugovor raskinuti u roku nekoliko dana bez naknade... a onda se i prebacivanje broja isto moze otkazati, to isto pise u ugovoru za prebacivanje da se u nekim slucajevima ne mora cekati 3mj...
Bok, prije nekoliko mjeseci uzela sam pretplatu (koja mi omogućava besplatne pozive prema vip brojevima uz plaćanje uspostave poziva) s mobitelom za 9kn. Razmišljam o raskidu ugovora, ali me brine:
"Pravo na prijevremeni raskid ugovora uz obvezu placanja naknade u iznosu svih dobivenih popusta na usluge i proizvode ili preostalih mjesecnih rata."
Ok, morala bih nadoplatiti do punog iznosa uređaja, ali ovo 'svih dobivenih popusta na usluge' - znači li to da bih morala platiti i sve te besplatne minute prema vipu?? I po kojoj cijeni?
Iskustva?
Hvala
Bi li dobila u toj tarifi te besplatne pozive i da nisi uzela uz obvezno trajanje ugovora? Ako bi, onda to nije pogodnost i ne moraš to platiti. Ali ako si to dobila zato što si uzela na ugovor, onda nažalost to moraš platiti.
Oprosti, ali gdje mogu provjeriti to? Jer postoji tarifa hocuVip+ koja mi isto omogućava besplatne pozive prema Vipu uz nadoplatu bonom od 100kn (na toj sam tarifi bila prije sklapanja ugovora), ali pretpostavljam da ti ne misliš na to. Ne znam uopće koji su to ugovori bez obveznog trajanja, ne mogu pronaći info na vip stranici. (Imam ugovor na 24 mjeseca, od toga prvih godinu dana 50% popusta.)
Zadnji uredio caf : 04-01-2012 u 15:57
Znači, moraš platiti punu cijenu mobitela + vratiti tih 50% za sve mjesece koje si koristila ili platiti sve preostale pretplate (ali punu cijenu, bez 50% popusta).
Pozdrav svima. I ja imam problem s pretplatom na mobilni internet u VIP-a. Dakle, prošlu godinu 04.02. potpisala sam ugovor (akcija 12mj.) 5GB/100kn. Uglavnom, to je valjda isteklo sada, računi su do sada bili svi 110kn (ok), moja potrošnja 2,5GB - 4,2 GB mjesečno...do sinoć. Sinoć iskoči porukica "Vasa trenutna potrosnja dvostruko je veca od prosjecne u protekla 3 mj. Ako ste pretplatnik......" i uglavnom, u ovih 20 dana sam potrošila 7GB (nema šanse) i napravila račun od 280kn.
Sada me zanima da li su oni imali kakvu obvezu poslati obavijest o prestanku pogodnosti, ponudu o produljenju ugovora....
Reklamiraj službi za korisnike odmah na 7700 rješit ćevam to ako niste potrošili.Ja uvjek kada sam reklamirao pare su mi umanjili na idućem računu za onoliko koliko su ga povećali.Jedino zato ne mjenjam mrežu jer se može dogovoriti s njima o problemu.
Bookmarks