Mislim da možeš.
Hvala na odgvorima.Znaci on se moze prebaciti "nekoliko razina" nize od jednom?Znaci on moze preci sa 400 (ona prijasanja tarifa 400) direktno na 25 (u jednom mjesecu)?Ja sam mislio da ako ti je ostalo jos 3 mj. do kraja da svaki mjesec mozes samo po jednu razinu nize (tipa sa 400 na 200 itd.).Ako je tako onda je najbolje da se krajem 4. mjeseca prebaci na tarifu 25 pa komotno u pocetku 5. mjeseca moze raskinut ugovor.
Mislim da možeš.
ne smiju ti naplatiti oboje. Ili razliku u cijeni uređaja ili preostale mjesečne naknade.
Taj koji ti je napisao da bi trebala platiti 1600kn je budala i ne zna svoj posao, ili ti je namjerno to napisao da te preplaši pa da ostaneš na pretplati (što opet znači da je budala jer te lažima pokušava natjerati da ostaneš na njihovoj pretplati). Max što možeš platiti je 400kn s tim da ti je netko preporučio da uzmeš najjeftiniji pretplatu pa onda platiš penale za tu najjeftiniji pretplatu (100kn).
Bok svima. Cura ima ugovor s VIPom koji traje već oko 16mj (ističe u 1.2013.), tarifa je 150 s onom promocijom od 50%. Dobila je samsung corby za 9kn uz tu pretplatu. Što i kako bi bilo najbolje da raskine ugovor s vipom jer želi prijeći na TELE2? Hvala.
Bez penala može prijeći 90 dana prije isteka ugovora na najnižu tarifu, da bi nakon aktiviranja te, mogla raskinuti ugovor uz plaćanje malih penala.
Cjenik: http://sc.vip.hr/c/document_library/...&groupId=11825
inače 202kn za svaki razred
stranica 56
Nova pravila promjene tarifnih modela vrijede za sve promjene na tarife Sve za mene, Vip Ideal i tarifne modele Start 25 i Bez limita. Promjena tarifnog modela na tarifne modele za jedan razred na niže naplaćuje se 202,24kn. Ukoliko korisnik napravi promjenu za više tarifnih razreda plaća naknadu od 202,24kn pomnoženu s brojem tarifnih razreda promijenjenih na niže. Ovo pravilo ne primjenjuje se za postojeće pretplatnike čija ugovorna obveza je istekla ili ističe u iduća 3 mjeseca. Najviši tarifni model je 1, a najniži 7. Promjena tarifnog modela s tarifa Start 25 i tarifa Bez limita moguća je samo na drugu tarifu Bez limita ili Start 25, Vip Ideal i Smart HSGN, prema uvjetima korištenja.
Poštovani gospodine XXXX,
hvala Vam na poslanoj poruci.
Naknada za prijevremeni raskid ugovora računa se ili kao zbroj preostalih mjesečnih naknada ili kao zbroj ostvarenih popusta. Uvijek se plaća niža naknada.
Ukoliko želite točan izračun, isti je potrebno zatražiti faksom na broj 091 7709 ili poštom na Vipnet d.o.o., Vrtni put 1, 10 000 Zagreb.
Zahtjev obavezno treba sadržavati: Razlog traženja izračuna, Vaše osobne podatke (ime, prezime, adresa), podatke o broju za koji želite izračun, adresu na koju želite primiti odgovor (ne e-mail adresa), vlastoručni potpis, presliku identifikacijskog dokumenta. Molimo Vas da na zahtjev stavite sve informacije kako bi isti mogao biti uvažen. Izračun će Vam biti poslan u roku 15 dana.
Ukoliko ste posebno nezadovoljni nekom specifičnom situacijom zbog koje razmišljate o raskidu ugovora, vrlo rado bismo s Vama pokušali naći način da Vaše nezadovoljstvo otklonimo.
U slučaju dodatnih upita, stojimo Vam na raspolaganju.
Koristimo priliku pozvati Vas da klikom na Vip anketa ispunite kratki upitnik o zadovoljstvu pruženom uslugom Vip Službe za korisnike. Hvala Vam.
Srdačan pozdrav,
VIPnet d.o.o.
Služba za korisnike
E: sluzba.za.korisnike@vipnet.hr
W: http://www.vipnet.hr
Situacija: ostalo još 10 mjeseci ugovora.
Je li moguće:
Preći na nižu tarifu i platiti kaznu.
Sa niže tarife otići na drugu mrežu i platiti penale te niže tarife
Za svaku razred tarife 202kn. (prije 199kn, kad je PDV bio 23%)
Ako je ugovor bio na 24 mjeseca, onda nakon 365 dana možeš prijeći, do tada ni makac s tarife.
Ne znam kakva je situacija kod ugovora na 12 mjeseci, samo pretpostavljam da je tamo nakon pola ugovora slična shema....
54. i 55. i 56. stranica cjenika
http://sc.vip.hr/c/document_library/...&groupId=11825
Od 1.6.2011. primjenjuju se nova pravila za promjenu tarifnog modela na tarife Start 25 i tarife Bez limita:
Nova pravila promjene tarifnih modela vrijede za sve promjene na tarife Sve za mene, Vip Ideal i tarifne modele Start 25 i Bez limita. Promjena tarifnog modela na tarifne modele za jedan razred na niže naplaćuje se 199 kn. Ukoliko korisnik napravi promjenu za više tarifnih razreda plaća naknadu od 199 kn pomnoženu s brojem tarifnih razreda promijenjenih na niže. Ovo pravilo ne primjenjuje se za postojeće pretplatnike čija ugovorna obveza je istekla ili ističe u iduća 3 mjeseca. Najviši tarifni model je 1, a najniži 7.
Promjena tarifnog modela s tarifa Start 25 i tarifa Bez limita moguća je samo na drugu tarifu Bez limita ili Start 25, Vip Ideal i Smart HSGN, prema uvjetima korištenja.
Zadnji uredio Vivaldi : 01-05-2012 u 22:59
Ima li neko minimalno vrijeme koje se mora provesti na nižoj tarifi nakon spuštanja?
Ideja mi je da danas se spustim dva razreda niže i do kraja mjeseca prebacim u drugu mrežu.
Jeftinije mi je platiti prelaz dva razreda niže plus penale za raniji raskid.
pa možeš, ali plačaš onda 400 kn, ako su dva razreda.
Pozdrav.
Roditelji brzopleto potpisali ugovor sa VIPom na 24mj i uzeli mob za 9kn, mislim da je najniza tarifa.
Zanima me da li mozda postoji kakav period od par dana u kojem se mozes predomisliti pa raskinuti ugovor bez penala?!
Ukoliko nema, koliko bi cca kostalo raskidanje? (samo nadoplata do cijene mobitela?)
Hvala
EDIT:
Evo sad nakon jos malo trazenja nasao sam http://potrosac.mingorp.hr/hr/potros...k.php?id=12534 i posebno mi je zanimljiva tocka 13...cini mi se da su potpisali u nekom shoping centru ali nisam siguran.
Zadnji uredio djukica : 14-05-2012 u 23:58
Odlazim sa postpaid VIP na T mobile. Uredno placam racune preko TN. Imam iPhone lockan na VIP. Kada cu dobiti unlock? Odmah po prebacivanju ili tek nakon sto platim zadnji racun koji ce doci na naplatu 15.07?
Teoretski cu biti prebacen i bez upotrebljivog telefona tri tjedna
Nakon dvije godine od kupnje uredjaja.Moras putem maila napisati zahtjev za otkljucavanje uredjaja.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjet.../11825/8857576
Moze i ranije.
Bookmarks