Probaj se prvo logirat u Google Talk aplikaciju pa onda probaj otvorit Market, to ponekad zna pomoći![]()
Pozdrav, imam probelm s navedenim mobitelom.
Inst je and 2.1 sa sluzebnog updatea i imam problem s mrezom, tj. spajanjem na market.
Spojim se na wireless i kad surfas s operom radi sve savrseno al se ne mogu spojiti na market ni prek wifi ni prek data konekcije..
internet sljaka i sve stima a kad se probam spojiti na market upisem mail i sifru i pise ono da bi moglo potrajati i do 5 minuta i nakon 2 min javi problem kao da nema interneta a spojen je wifi, data je ukljucen..
probao sam pojedinacno wifi, pa data, pa zajedno al nis ne radi..jos jednom da napomenem da surfanje prek opere radi..
dal zna tko ista o ovome?
Probaj se prvo logirat u Google Talk aplikaciju pa onda probaj otvorit Market, to ponekad zna pomoći![]()
Surfanje preko opere? A preko ugradjenog browsera? To je po meni znatno bitnije...
i preko ugradjenog radi..
i spajanje na g-talk ne radi..
Zadnji uredio ravilov : 19-09-2011 u 11:15 Razlog: koristi gumb Uredi Post
Tebi ocigledno nesto jako ne stima na tom mobitelu. Znaci jedini znak da "internet sljaka" je to sto opera radi? Je li ti ista drugo od interneta uopce radi?
Skini Titanium Backup, backupiraj sve sto ti je bitno a moze se, napravi factory reset, te vrati backup (preporucam ti da vracas jednu po jednu stvar i pratis hoce li se slicno ponasanje opet pojaviti). Mozda to pomogne.
da ja mogu skinuti neki od softwera, bilo sa marketa ili nekak drugacije, i instalirati jer tvornicki 2.1 nema file managera vec bi to napravio i stavio bi gingerbread..
dal je moguce instalirati xrec bez file managera?
i da, od interneta rade browseri i surfanje bez beda al sve sto se ticee google-a (gmail, g-talk..etc..) ne radi..
Zadnji uredio Vesperian : 20-09-2011 u 10:57
Postoji opcija da instaliraš file manager bez Marketa: ako si pošalješ .apk bluetoothom s kompa (ili drugog moba) onda će ti se pojavit u notification baru i klikom na njega otvara se instalacija.
Ili samo prekopiras preko USB-a na SD karticu i onda u internet browseru kao adresu upises sdcard:///file.apk.
Bookmarks