Za te pare se lako nađe laptop,samo je sad tvoja stvar ukusa jer ako se ne kontaš u te stvari,kao npr. neka cura,ti ćeš izabrat ljepšeg što je pogrešno.
Dakle malo da te "uhodam":
Za 3500kn imaš npr. laptop osrednjeg/ili manje poznatog proizvođača s 3 GB radne memorije,HDD od 500GB,17" monitor i neki dual core s cca 2 Ghz.
Od malo jačih i poznatijih imaš za te pare 2GB Radne memorije,otprilike jednako jak procesor,disk od 320Gb i 15" monitor.
Sad na što ti pucaš ja ne znam. Ako ćeš jače onda uzmeš Acera,Lenovo ili pak Asus. A ako ćeš na bolje,ja preporučam Toshibu ili HP.
Sve komponente u njima su od renomiranih proizvođača (manje-više) tako da je glavna kvaka u većini slučajeva završna izrada.
Za autoCAD mogu proć i jedan i drugi rang.
Ovo ti sve pišem da se ne začudiš što je Acer npr. jači od npr. Toshibe a jeftiniji. Iz istog razloga je Hyundai jači od VW-a, a jeftiniji je.
Ni jedan nu drugi auto nisu loši,da se razumijemo,samo je bitno što ti želiš.
U jačim trgovinama te u pravilu nitko neće pokrast jer su cijene jedna drugoj do uha i možeš pojest 100kn a ne moraš što nije katastrofa.
Dakle,sam razmisli i dođi s linkovima nazad pa ćemo pričat jer ti najbolje znaš gdje živiš i koja trgovina ti je blizu.![]()

Odgovori uz citat

) je kratko jamstvo za ove jeftinije modele. 

Bookmarks