uspio sam ja da instaliram ali nece igrice pa da hebes
uspio sam ja da instaliram ali nece igrice pa da hebes
eh ovako kada otvorim my bluetooth place napazi se obex file transfer i obex object psuh kada vide gile prenesam na obex file transfer nemoze a kada na obex pushh nemoze ni tu jer to je haman samo za buissnes card sta sada .....
Uf .. uspio sam na neki nevjerojatni nacin dobiti da radi. Rijesenje sam nasao na nekoom stranom forumu a problem je identificiran kao problem koji se veze uz SP2 kojeg ja nemam al eto.
Rijesenje je u tome da je potrebno pokrenuti instalaciju Widcomm softvera bez da se usteka stick. Kad softver trazi da ste usteka stick ne stekati i dalje nego liknuti cancel i nakon zavrsetka instalaciije ustekati stick i instalirati ga rucno.
Eto .. to radi, jos sad samo moram natjerati Mobile Phone Tools da radi ...
mensecini da je to vec neko rekao za bt de nek neko za moje odgovori da vidim da znam kako igirce ubacit ajte pozurite doadno mi na casovima u skoli
ovako skinuo sam mpt neku veriziju tam isto ko da je prva pa sada jel trebalo skinuti idredenu verziju ijli je to sjejedno imam v525 v600 neznam ni ja i imajul se skinut skinovi ili neki dodatak za taj peogram i moj mobitel....
Bookmarks