Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Motorola V550
    Operater
    VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    vjeruj, na Linuxu (konkretno Mandrake 10) ćeš se još više namučit s konfiguracijom portova). za gornji problem probaj stavit originalne generic drivere (direktorij I386) s SP1 CDa u Win dir... radit će ti. kod mene recimo na SP2 sve OK, ali kažem, ako je to problem, samo vrati stare drivere.
    Ne bi vjerovao, ali upravo sam uspio natjerati original drivere da rade pod SP2!! ono, fakat sam dobar Procedura je: instalirat original drivere, progutat sva sranja koja SP2 izbaci, disejblat M$ BT Enumerator, onda napravit update za Generic BT Radio, izabrat widcommov (konkretno) driver, restartat, po potrebi enejblat BT device i radi! Onda widcommov soft nasere svoje servise i sad stvar radi bez greske, u oba smjera. Takodjer, sada i MPT moze radit preko BTa (jedino kaj mi ne kuzi mob jer imam 2.21b, a coma.fsb.hr je u banani) ali ok. Bitno da sad radi.
    nothing right in my left brain, nothing left in my right brain

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lone_dawg943
    Ne bi vjerovao, ali upravo sam uspio natjerati original drivere da rade pod SP2!! ono, fakat sam dobar Procedura je: instalirat original drivere, progutat sva sranja koja SP2 izbaci, disejblat M$ BT Enumerator, onda napravit update za Generic BT Radio, izabrat widcommov (konkretno) driver, restartat, po potrebi enejblat BT device i radi! Onda widcommov soft nasere svoje servise i sad stvar radi bez greske, u oba smjera. Takodjer, sada i MPT moze radit preko BTa (jedino kaj mi ne kuzi mob jer imam 2.21b, a coma.fsb.hr je u banani) ali ok. Bitno da sad radi.
    a meni prilikom instalacije orginalnih drivera kada vrsi backup pojavi se stop instalation continue aaniway tak nekako sto to

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. problem sa v550 i brisanjem velikih stvari
    By potaj@co in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 19-07-2005, 12:35
  2. v550 problem sa flash-om i flex-om
    By JA_SAM in forum Motorola
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 04-06-2005, 13:56
  3. Problem s motorolom v550 nakon editiranja seema
    By mandarinko in forum Motorola