Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Motorola V550
    Operater
    VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question v550 i BT problem - nece sa moba na komp

Jel netko ima iskustva s prebacivanjem zvukova, filmova i ostalih gluposti s v550 na komp preko BTa? Jer meni nece. S kompa na mob ide bez problema (OBEX push), a u suprotnom smjeru nece pa da ga j***s. Imam WinXP SP2 (ako info pomaze)

Nadam se da imam nade jer sam dobio hrpu stvari gore koje ne bih htio izgubiti a moram ga reklamirat (ledovi na obje slusalice ne svjetle)

Thanks!
    Zadnji uredio lone_dawg943 : 19-12-2004 u 01:19
    nothing right in my left brain, nothing left in my right brain

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lone_dawg943
    Jel netko ima iskustva s prebacivanjem zvukova, filmova i ostalih gluposti s v550 na komp preko BTa? Jer meni nece. S kompa na mob ide bez problema (OBEX push), a u suprotnom smjeru nece pa da ga j***s. Imam WinXP SP2 (ako info pomaze)

Nadam se da imam nade jer sam dobio hrpu stvari gore koje ne bih htio izgubiti a moram ga reklamirat (ledovi na obje slusalice ne svjetle)

Thanks!

ja sam pokusavao ali nisam uspio imam v600 a sto se tice toga obex sta je evc her to neki program nesto sto dobijes kada instaliras drivere jer ja nisam instalirao drivere xp i odma prepoznao bt i mogu samo da prebacujem u njeg slike i melodije dok na ovom ostalom javlja error

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Motorola V550
    Operater
    VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isto kod mene (nativni xp sp2 bt driveri), mogu cak i igre uploadat preko toga, doduse mob mi se zbloka u procesu, restartam ga i sve radi

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isto kod mene (nativni xp sp2 bt driveri), mogu cak i igre uploadat preko toga, doduse mob mi se zbloka u procesu, restartam ga i sve radi

sacekaj malo jesil za bt instalirao drivere ili ga samo satavis u usb i to je to i zasto koristis sp2 milsim sta je to joj pa neam pojma hhhh

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Motorola V550
    Operater
    VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tarik
    sacekaj malo jesil za bt instalirao drivere ili ga samo satavis u usb i to je to i zasto koristis sp2 milsim sta je to joj pa neam pojma hhhh
    Skuzio sam foru.... naime, nativni sp2 bt mod je zakurac, a original driveri se ne mogu instalirati na sp2 masinu. A maloprije sam probao kod buraza koji ima sp1 (dakle s originalnim driverima) i stvar radi u oba smjera bez greske.

Rjecnik:

sp1/2 - Service Pack 1 / 2 (za WinXP)

A zasto koristim sp2?... dobro pitanje, posebno nakon ovog iskustva. Ma j***s sve to, vec se vidim na linuxu za kojih mjesec dana

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Skuzio sam foru.... naime, nativni sp2 bt mod je zakurac, a original driveri se ne mogu instalirati na sp2 masinu. A maloprije sam probao kod buraza koji ima sp1 (dakle s originalnim driverima) i stvar radi u oba smjera bez greske.

Rjecnik:

sp1/2 - Service Pack 1 / 2 (za WinXP)

A zasto koristim sp2?... dobro pitanje, posebno nakon ovog iskustva. Ma j***s sve to, vec se vidim na linuxu za kojih mjesec dana

vjeruj, na Linuxu (konkretno Mandrake 10) ćeš se još više namučit s konfiguracijom portova). za gornji problem probaj stavit originalne generic drivere (direktorij I386) s SP1 CDa u Win dir... radit će ti. kod mene recimo na SP2 sve OK, ali kažem, ako je to problem, samo vrati stare drivere.

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam i aj tih problema ali sta cu kada nemam pojma sta je sta oko ovg sp2 sp1

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Motorola V550
    Operater
    VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    vjeruj, na Linuxu (konkretno Mandrake 10) ćeš se još više namučit s konfiguracijom portova). za gornji problem probaj stavit originalne generic drivere (direktorij I386) s SP1 CDa u Win dir... radit će ti. kod mene recimo na SP2 sve OK, ali kažem, ako je to problem, samo vrati stare drivere.
    Ne bi vjerovao, ali upravo sam uspio natjerati original drivere da rade pod SP2!! ono, fakat sam dobar Procedura je: instalirat original drivere, progutat sva sranja koja SP2 izbaci, disejblat M$ BT Enumerator, onda napravit update za Generic BT Radio, izabrat widcommov (konkretno) driver, restartat, po potrebi enejblat BT device i radi! Onda widcommov soft nasere svoje servise i sad stvar radi bez greske, u oba smjera. Takodjer, sada i MPT moze radit preko BTa (jedino kaj mi ne kuzi mob jer imam 2.21b, a coma.fsb.hr je u banani) ali ok. Bitno da sad radi.

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bi vjerovao, ali upravo sam uspio natjerati original drivere da rade pod SP2!! ono, fakat sam dobar Procedura je: instalirat original drivere, progutat sva sranja koja SP2 izbaci, disejblat M$ BT Enumerator, onda napravit update za Generic BT Radio, izabrat widcommov (konkretno) driver, restartat, po potrebi enejblat BT device i radi! Onda widcommov soft nasere svoje servise i sad stvar radi bez greske, u oba smjera. Takodjer, sada i MPT moze radit preko BTa (jedino kaj mi ne kuzi mob jer imam 2.21b, a coma.fsb.hr je u banani) ali ok. Bitno da sad radi.
    a meni prilikom instalacije orginalnih drivera kada vrsi backup pojavi se stop instalation continue aaniway tak nekako sto to

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uspio sam i ja i radi u smjeru sa moba na racunar ali opet kada ocu da saljem video klipove nece ono kaze zabranjeno tako nekako i jos me ness brine kada sam sve instalirao pojavila se ona ikona da sam konektovan na net ali ima preko nje X
    pise unutra ime moje konekcije i nesto jos dvoje od BT jel to nesto smeda netu i mozel on da s epreko toga konektuje pa da neku stetu uzrokuje itddd

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hebo vas SP2 ja ga koristim od kak je izašđo nikakvih problema nema. oosim što je outlook express usporio!

spajam mobitel na sve načine i nema problema. nemorate za svaki k okrivljavat SP2

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Unable to start the Bluetooth stack service

I ja imam problem sa spajanjem V550 i kompa preko BT-a. Problem je u tome da mobitel pronadje komp ali komp ne pronadje mobitel.

Stick: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=9160
    Widcomm softver uz njega.
    Nemam SP2

Javlja mi se takodjer greska:
    "Unable to start the Bluetooth stack service" i to cim instaliram Widcomm softver.

Ima netko neku ideju?

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    v600
    Bodovi
    6.831
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.831, Nivo: 19
    Bodovi: 6.831, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ukratko zaboravi (ako je u pitanju sp2 sa svojim usr***m driverima). Da bi bt radio na sp2 potrebno je bt stick (ili što već) i eventualni softver instalirati na xp bez sp-a ili sa sp1 te tek nakon toga zveknuti sp2. Imao sam iste probleme i sumnjao u ispravnost moba i usb bt sticka, ali kad sam maknuo sp2 sve je proradilo do j**a. Nešto slično je bilo i sa MPT-om dok ga nisam upgrade-ao.

Ako nije u pitanju sp2, pokreni ponovno instalaciju bt-a (widcomm će ga deinstalirati), restartaj pc, ubaci bt dongle i NEDAJ windozama da instaliraju svoje gluposti već opet pokreni instalaciju bt-a sa cd-om koji si dobio. To bu valjda riješilo problem.
    BTW, kaj se tiče Man-dreka 10, bt radi do j**a! Nažalost nema nikakvog alata za linux poput MPT ili Mobiledit.

Moj bt je MSI BT dongle

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uspio sam ja da instaliram ali nece igrice pa da hebes

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh ovako kada otvorim my bluetooth place napazi se obex file transfer i obex object psuh kada vide gile prenesam na obex file transfer nemoze a kada na obex pushh nemoze ni tu jer to je haman samo za buissnes card sta sada .....

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uf .. uspio sam na neki nevjerojatni nacin dobiti da radi. Rijesenje sam nasao na nekoom stranom forumu a problem je identificiran kao problem koji se veze uz SP2 kojeg ja nemam al eto.

Rijesenje je u tome da je potrebno pokrenuti instalaciju Widcomm softvera bez da se usteka stick. Kad softver trazi da ste usteka stick ne stekati i dalje nego liknuti cancel i nakon zavrsetka instalaciije ustekati stick i instalirati ga rucno.

Eto .. to radi, jos sad samo moram natjerati Mobile Phone Tools da radi ...

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mensecini da je to vec neko rekao za bt de nek neko za moje odgovori da vidim da znam kako igirce ubacit ajte pozurite doadno mi na casovima u skoli

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako skinuo sam mpt neku veriziju tam isto ko da je prva pa sada jel trebalo skinuti idredenu verziju ijli je to sjejedno imam v525 v600 neznam ni ja i imajul se skinut skinovi ili neki dodatak za taj peogram i moj mobitel....

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za skinove treba update napraviti, s neta. Ali nije ti to neophodno - samo vizualno.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sacekaj ja sam njega skuno cuo sam da je neko uspio da poveze i sa bt jer ja imam bt a mozel se bez mpt ubacivati igrice i video jer ja nisam uspio

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. problem sa v550 i brisanjem velikih stvari
    By potaj@co in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 19-07-2005, 12:35
  2. v550 problem sa flash-om i flex-om
    By JA_SAM in forum Motorola
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 04-06-2005, 13:56
  3. Problem s motorolom v550 nakon editiranja seema
    By mandarinko in forum Motorola