Nema nikakve aplikacije. Postoji nokijin program za pretvaranje u 3gp i može se skinut s nokijine stranice i ima 20-ak MB
Ima li kakva aplikacija - player za avi ili mpg na k700i ?
Ako ne, ima li konverter u 3gp i obratno ?
Boris
Hm..., dakle opet ništa bez Nokie...
Boris
PVAuthor ili multimedia converter...
Samo malo , da vidim jesam li dobro shvatio...
ako ja želim prebaciti video file iz moba u komp. - ne mogu , jer windows media player ne podržava 3gp....stoga pitanje.
Ima li kakav konverter da se to može izvesti , a da se ne spominje NOKIA
Covjek pita jel moze konvertirat u 3gp format da bi mogao to gledat na k700...tebi pak treba player koji bi kad snimis u 3gp (obicno mob snima u mp4) mogao to gledati na kompu! za to ti konverter ne treba, nego player koji cita mp4! sad prepisi ovo ako ti nije jasno: ako imas film npr. u divx-u i zelis g a gledati na mobu treba ti konverter koji ce iz avi kompresiranog streama (divx) prebaciti u 3gp ili mp4 (formati koje mob cita), a da bi gledao na kompu 3gp ili mp4 , treba ti player koji encodira taj format...a to ti je mpegable player ili quick time...evo sad znas nesto novo...pozdrav
Jer neko može napisat kako se zove taj konventor ili gdje ga mogu skinut!! Hvala!
Važno: u svim linkovima / karakterističnim riječima maknite sve * (zvjezdice) !!!
Evo jedan izvrstan avi/mpeg/... konverter u 3gp format:
h*t*tp://www.mpe*gab*le.biz/dow*nlo*ad/X4*live/mpe*gab*leX*4li*ve-Se*tup.e*xe
Setup je težak 4.177 KB. Kako je to demo trebat će vam i:
Na h*tt*p://www.msc**rac**ks.com/cra**cks/M18.php potražite link: "MPE*Ga*ble X4 Li*ve v2.*2.7 ke*yge*n by OR*iON"
(link na file imena "mpe*gab*lex*4live*v2.2*.7keyg*enor*ion.zi*p" od 55 KB).
Instalirajte, pokrenite program i upišite serijski broj uz pomoć generatora koda.
To je to (i bez Nokie).
Boris
@borisp
Evo upravo sam sve uradio po tvojim uputama samo je problem serijski broj jer generator nece da KAZE koji je u nasme upisem ime i e-mail adresu a u ID onaj broj koji je upisan kao Product-ID kad pkrenes mpegable X4 live,probao sam i bez toga ali opet nista.
Pozdrav svima
Moguce je da si koristio "nerealno" ime ili e-mail adresu. Neki programi pri registraciji imaju ugrađenu logiku koja to provjerava. Naravno, ne treba upisivati svoje prave podatke, ali je dobro izmisliti nešto realno. Druga varijanta je da imaš krivi generator koda.
Boris
a di mogu downloadat key generator.
e netreba nikakav key-generator ja sam samo otišao na x kada me je pito za seriski broj i radi
@borisp
Generator je po tvom uputstvu a upisem ime racunara i ispravnu e-mail adresu,kad kliknem na about dobijem "Thanks to cokine for the GFX and dualtrax for the music!"
ali nema nigdje key to jeste gdje bi trebao biti pise "Invalid name or email"
zeus
Ako radi - super, ali ipak provjeri da ne radi u demo modu (obično kao ograničenje postave da se datoteka može konvergirati ali ne i trajno spremiti na disk).
roki-s
E, pa upravo poruka o grešci tipa "Invalid name or email" ukazuje da treba pokušati eksperimentirati sa drugim imenom ili e-mail adresom. Ako nije to, žao mi je, ali ne znam kako pomoći - meni sve radi.
Boris
radi čak sam mogao i na mob snimit
Bookmarks