Ako zelite ikonicu lokota na melodiji, trebate u P2Kman-u pod atribut upisat broj 68 jer je 68 u decimalnom zapisu jednako broju 44 u hexadecimalnom pa ce se kraj filea pojavit zeljeni 70044 tj. lokotic u meniju.Izvorno postao Inovator
Inace i ja sam u problemima preko glave s obrisanim melodijama. Pokusao sam sve, i PST feature file+brisanje MyTone i TempTone, i brisanje svih melodija, pa sam vratio sav backup ali nista ne pomaze, NIKAKO NE MOGU UCI U STILOVE ZVONA. Ima li jos kakvih novosti/rjesenja u medjuvremenu?
Please help
![]()
Ipak sam rijesio problem pa cu napisati u cem je bila fora (u slucaju da bude jos ocajnika poput mene)![]()
Naime posto nisam u zadnje vrijeme nista dirao po mobu sto je moglo poremetiti melodije, jedino mi preostaje zakljuciti da je problem nastao zbog enejblanja IM (instant messengera). Kad sam konacno uspio otvoriti Ring styles/Stilove zvona, vidjeh da se pojavila i opcija biranja melodije za IM a to prije nisam imao. I jos nesto, PST-ov Feature file nema polje za tu IM melodiju dok Seem Player (seem 004d_0001) ima to polje - da sam to odmah skuzio mozda ne bi morao vracati cijeli backup melodija.![]()
I pitanje za kraj; da li vas opere frustracija kad nesto radite na mobu pa vam ne ide po planu a onda delirij kad proradi? Mene DA!(nemojte odgovarat na ovo jer ce me optuzit za offtopic a vec imam opomenu)
Pozdrav svima

Bookmarks