Izvorno postao Mr.M
skužit će ionako, jer ne možeš ih više stavit da ti se pojavi onaj ključić...
mada, po meni, brisanje tih melodija ne bi trebao biti razlog za to da seru pri reklamaciji, no ako naletiš na nadobudnog momka u RAM3, nema ti spasa
Izvorno postao Mr.M
skužit će ionako, jer ne možeš ih više stavit da ti se pojavi onaj ključić...
mada, po meni, brisanje tih melodija ne bi trebao biti razlog za to da seru pri reklamaciji, no ako naletiš na nadobudnog momka u RAM3, nema ti spasa
Ako mu se stavi ovaj atribut 3? Kaže da je i hidden i locked... Kaj taj locked ne predstavlja taj lokot?
kaze hidden..ja sam probao sljedece atribte 2,3,4,5...i nist od lokotica na melodiji..probat cu jos kombinacije ak sta pametno dobijem ...javim...nadam se,.Izvorno postao Brainbug
Izvorno postao jdabic1
jednostavno ne, probaj 70044, vjerovatno je lokotić neka posebna kombinacija, možda čak i fora sa 0x70003. neka netko tko nije brisao melodije pogleda, u P2k.
![]()
probao sa sve kombinacije od 1-7 i nigddje nema lokotica..naime ak nesto ubacis preko mpt tada je atribut 160 000 prek p2k je 70 000..nisam skuzio kak se mjenja atribut iz npr 160 000 u 70 000..valjda je to nemoguce vjerujem da je to razlog..valjda ove prve brojke oznacavaju poriijeklo..Izvorno postao Inovator
e da neko je naspomenuo da je na orginal 7004 ali ne..
jos nesto kad ddam atribut 70044 on ga sam pretvori u 7002c stoga najvjerovatnije treba atribute upisat 0x...ka sto kaze inovator..
evo me ponovo ne pale ove gluposti sa 0x..lokota ni pod razno...Izvorno postao jdabic1
![]()
![]()
Izvorno postao jdabic1
strpi se jdabic1 da netko napiše kako je bilo na originalnom. jedino, ako se ne može izvana stavit lokot, barem ne s našim softom; P2K i slično. možda je to jedan od dijelova branded softa i nema povrata.
Bookmarks