Pa jesi probao isključiti Data u postavkama? Tako ti sigurno neće trošiti...
E: lol, sad sam opet pročital... Čudnosi probao Restore napravit?
Imam IPhone 3G (3.1.3) imam instaliran profil sa iphonenodata.com, imam sa Cydie Data Blocker i imam u SBSetingsima isključen 3G i Data, isključen je i Push...i on se opet ponekad spoji na net. Večinom piše no conectivity li šta već, al evo danas probam i spoji se normalno.
Mislim koji klinac mu je, pa šta trebam napraviti da se ne spaja na net preko mreže.
Zadnji uredio Perkan001 : 10-09-2011 u 18:33
Pa jesi probao isključiti Data u postavkama? Tako ti sigurno neće trošiti...
E: lol, sad sam opet pročital... Čudnosi probao Restore napravit?
One day, sky went blue...
Ne moze iskljucit u postavkama, to je uvedeno u 4.0. A Problem je najvjerojatnije u tom sto ima tri razlicita tweaka koja rade istu stvar, daju mu lazne podatke kad ne zele da se spaja i vracaju pravilne kad zele. Drzi se samo jednog, najbolje sbsettingsa. Iako, svi ti nacini za onemogucavanje prometa su prilicno losi, ne samo jer ponekad ne rade, nego i povecano trose bateriju posto se iPhone konstantno polusava spojit s krivim podacima.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Prvo sam imao sa iphonenodata.com pa se opet ponekad spajao, onda sam stavio SBSettings, pa mi se opet činilo da se spaja, pa onda Data Blocker kojeg ću sad obrisati.
Ne znam dali mi oni iz Tele2 mogu isključiti internet?
EDIT: Eto obrisao sam Data Blocker, sad je kao sve uredu, neće više na net, baš ću vidjeti koliko će trajati, dosad je isto bilo sve OK, a danas se nešto zblesirao i unatoč "zabranama" se spajao.
Zadnji uredio Perkan001 : 10-09-2011 u 21:07
Bookmarks