Eto hvala svima, pričam kad se vratim iz škole.
Ja imam sve spremljeno na drugo particiji, ali tata nema, eto, pametni su ovi moji
Al eto, moj buraz uvijek uspije nekaj napravit sa kompom. Sad mu stavljam Limited Acc, sam si je kriv. To mi je i tata reko da napravim
Jos jednom hvala, javim ako uspijem kaj spasit, napravit..
EDIT: evo mali apdejt
Stavim USB sa ubuntuom, i nekaj mi sroljka, neće ga dignut.
I aj, stavim ja win.7 cd, i dobijem poruku da je oštečen file E:\Nix\Need.For.Speed bla bla. A ubuntu sam na stick stavljao isključivo da maknem taj file, koj ne postoji tamo. Ko sad tu koga, neznam, al idem ja dalje.
@Smuc: haha pa nebi ja tu kukal kad bi si pobrisal HDD bez backupa, pa nemam ja tamo nikaj svojega
EDIT 2: evo probao sam ovo šta mi je gore rečeno, 2 su particije, 1 je skrivena (na njoj je zapravo instalacija od windows 7...). Koju god drugu particiju odaberem, piše da je Unknown on (Unknown) Local Disk. Sve čudnije i čudnije postaje.idem ja njega ipak dizat sa ubuntua nekak
EDIT 3 (ako bog da i zadnji -.-): prilažem jednu sliku na kojoj se vide particije. C: je ona sa windowsima (trenutno je nekim čudom odabrana, odbija ikakav boot, javlja neku grešku), D je trebala bit 2. particija (koja je tu E: ). U D: je mapa Temp (u kojoj su neki text dokumenti), ovo X je "skrivena" particija sa koje se boota ak nekaj ne šljaka (ali ipak ga ja bootam sa CD-a). Evo slike.
Imajte na umu da sam probao sve kaj znam, da nije problem, nebi ni pitao ovdje, prvi puta imam ovakav čudan problem![]()

idem ja njega ipak dizat sa ubuntua nekak 
Odgovori uz citat
Bookmarks