Ico hvala. Evo radio sam fleshao po preporuci ARHD ROM-a jos prije nego sto si ovo napisao. Zaista neznam koja je razlika izmedju prvog i drugog roma u linku, ali sad idem probat ovaj sto ti koristis. Upravo flesham....doduse bio mi je dobar i ARHD
Prebacio sam se na Icov rom koji je jako brz. Svidja mi se i ostajem na njemu. U odnosu na ARHD Deamon Controller radi bolji i jednostavnije, tamo nisam bas mogao narihtati proc jednim potezom na brzinu koju zelim. Takodjer imao sam ajmo tako reci jedan bug....zvonio je telefon i nisam se mogao javiti jer lock screen nije radio kao ni jedna touch tipka. Zasto neznam....takodjer facebook aplikacija kao i deamon controller su mi se jednom iznenadno srusile no za sad je sve ok. Pripisujem to romu kao takvom.
Jos jedno pitanje....onaj ajmo tako reci restart telefona kad mi se pojavi logo znak HTC na displayu koji svijetli. To mi se nekad zna dogoditi. Neznam jel normalno, ali desavalo mi se par puta kad izlazim s tipkom back iz pojedinih aplikacija. Primjer je kad idete promjenit jezik pa se tipkom back dva puta vratite u meni.

Odgovori uz citat
Bookmarks