Citam i nisam jos skinuo jer mi je totalno nejasno napisano. Prvi fajl je navodno za htc sensation a drugi za sensation xe. No za rom treba obavezno staviti drugi fajl koji je za sensation xe. A ja imam obicni sensation. Dalje me muci taj super cid tj. nisam prolazio korake o njegovom upisivanju a tamo kazu da to treba. No taj korak nisam radio jer si ti rekao da nemoram ako mi mobitel nije brendiran. I ono trece gubim fastboot komande. To znci da nemogu sto vise? Nije mi jasan taj firmware i zato sam te zamolio da mozda sve pojasnis i napravis mozda turtorila jer citam vec cijeli dan. MOzda bi sam trebao fajl prebaciti na kartici i otici u bootloader i to je to no nisam siguran...
EDIT:
Imam cudan problem sa ovim Ico Pyramid 3D romom. Naime u svim benchmark testovima nakon nekog vremena pokaze katastrofa rezultat. Nije tako prije bilo. Moram napraviti reboot da bi dobio ok rezultat. Ali nakon nekog vremena opet lose. Probao sam i reinstalaciju roma i sve kernele za taj rom ali uvijek isto. Nisam instalirao nikakvu aplikaciju da se vrti u pozadini. Uzas

Odgovori uz citat
Bookmarks