Ne znam za vas ali meni je dosadilo da ganjam aplikacije po netu, cak i ako sad imam pa za moj grad moglo bi se reci brzu vezu. E ovako planiram, tj plan je u tijeku. Adresa sajta bi bila all4mobile4free.net naravno sajt bi bio na engleskom jeziku zbog ipak ostalih ljudi koji imaju problema sa tim. Imam hosting od 3 GB sto je mislim sasvim dovoljno da bi se napravio odlican sajt. Na sajtu cete moci naci bas sve tj to ce vecinom zavisiti od usera. Znaci apps, games, pics, melodies ma sve ali naravno besplatno... Takodje specifikcije telefona itd... E sad me zanima da li je iko sa ovog foruma zainteresovan da pomogne u ostvarenju ovog sajta? Dizajn je gotov ali da bi sajt doveli do nekog savrsenstva u funkcionisanju takodje nam treba profesionalni php programer koji bi znao sta radi... Znaci sve bilo u php-u al bas sve zbog jasnijeg citanja podataka. Forum bi takodje bio itd... ALi mozda tek kasnije zavisi od posjecenosti koju sajt ostvari...
Nadam se da ste zainteresovani za ovu ideju posto meni je stvarno dosadilo da trazim razne yahoo grupe, sajtove koji su puni virusa itd...