Kaj se svađate bezveze oko toga?
Ne kupovati Mobil
Prosvjedovati na TRGU
Pisati gluposti po forumu da im se osvetimo
Ne ići na njihov forum!!
koji qurac si onda došao srati ovdje?Poslao: ozzy@
Znate kaj, jednostavno sve zaboravite! Ak vi ovo ne kuzite, onda nista! I zkaj ovaj mutavi forum nema č,ć,š,đ,ž - ke glupost
rekao si sve šta si imao za reći još u prvom postu, na pitanja nisi odgovorio nikako jer sereš, (osim ako ne pokažeš koji dokaz - bilo kakav)
idi se doma svađati s mamom!
PS. SE su super mobiteli!![]()
![]()
![]()
Kaj se svađate bezveze oko toga?
ZivioPoslao: karaman
koji qurac si onda došao srati ovdje?
rekao si sve šta si imao za reći još u prvom postu, na pitanja nisi odgovorio nikako jer sereš, (osim ako ne pokažeš koji dokaz - bilo kakav)
idi se doma svađati s mamom!
PS. SE su super mobiteli!![]()
![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
podrzavam vas iako mi je zanimljivo to da ih potplacuju!!!!(ne da vjerujem u to,al je zanimljiva optuzba)
Evo, ja ne kupujem Mobil i pisem gluposti po forumua nisam ni znao da se time nekome osvecujem :-X
*site o mobitelima*
www.mob385.com
ti si buntovnik u dušiPoslao: el.gambo
Evo, ja ne kupujem Mobil i pisem gluposti po forumua nisam ni znao da se time nekome osvecujem :-X
![]()
![]()
vajk!
*site o mobitelima*
www.mob385.com
no, vidim nestašicu daljnjih argumenata pa ću laganini ovu temu poslat na spavanje.....
otvaram temu, da nam ne bi prigovarao da ga zelimo usutkati...
evo, ozzy pisi koliko ti srce zeli (tuzno je to sto je ozzy zapravo neciji prijatelj, ali nije jedini - jedan telefonski poziv jednom drugom prijatelju i hinet...)
pa i jest, ali nikako da se razvije tema..optuzba je pala i ja sad zelim dalje (a on nista...)Poslao: coma_zgb
podrzavam vas iako mi je zanimljivo to da ih potplacuju!!!!(ne da vjerujem u to,al je zanimljiva optuzba)
Poslao: jsp_m
otvaram temu, da nam ne bi prigovarao da ga zelimo usutkati...
ja ču dati za čevape!![]()
kritika:
Pretplacen sam, i casopis je sasvim ok! To ne znaci da nema propusta, nitko nije savrsen! Testirani bi se mobitel trebao koristiti 2 do 3 tjedna, da ga se detaljno prouci, ustanovi kvaliteta baterije i slicnih stvari i pojedinosti... i tek onda iznese misljenje.... i problem je utjecaj neta u donosenju ocijene...
To da ih potplacuju, to nije pravi izraz, i nije istina... ako im i ostave koji mobitel, pa sto: pocni i ti recenzirati mobitele pa i ti mozda ponesto dobijes...
Imam nesto iskustva sa piskaranjem u informatickim casopisima, i tu nema potplacenosti,... to sto mozes poneku stvar dobiti jeftinije, ili imas bolje pogodnosti od drugih, to je sve rezultat tvog rada i angazmana...
Svatko u svom podrucju poslovanja i struke ima povlastice... mozda si ti jednostavno izabrao krivo...
No klokanove su izjave sumnjive, uskrsnuo je bas u pravi cas za ovaj thread...
@kritika - mob rijetko kada imamo duze od 4 dana
pa da, nazalost... znam da nije na vama...
prodajem sony ericsson p800... imam par komada koje sam dobio na poklon iz se da ne pisem vise samo lijepo o njima... evo sad ce vam neko drugi pisat pa se vi bunite
kol'ko trazis za p800 ?tko ce to drugi pisat
![]()
koji si ti?
to je VELIMIR!plejeru oćemo pol pol dat za p800?i da naravno mob bude kod mene!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
pa jedan dan kod njega,jedan kod tebe!!!
da jedan da kod mene, jedan kod tebe . . . a izmedu toga tjedan dana putuje![]()
nazalost, ja sam pisao P800 - na zalost kazem zato sto me zapao nezahvalan zadatak da radim ono sto ne volim znajuci da postoji netko tko bi to najradije na sviejtu radio, ali trenutno nije mogao![]()
He, he, he...
Kao vjerujemo ti...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
il jako seres,il si jako glup,il si jaaaaakkkooo dobar!!!!zadnja 2 mislim da nisu!!!!
Opa, počeli smo žestoko...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks