Uvjek se iskopa di su ankete.Idem i ja malo kopat![]()
Ne kupovati Mobil
Prosvjedovati na TRGU
Pisati gluposti po forumu da im se osvetimo
Ne ići na njihov forum!!
Prosvjed na Markovom trgu do ispunjenja zahtjeva![]()
![]()
btw. I ja se pitam tko to svako malo iskopa neku prastaru temu...
Uvjek se iskopa di su ankete.Idem i ja malo kopat![]()
Zadnji uredio Zeus : 16-07-2005 u 23:22
BlueDevil je nešto načuo pa je otvorio temu da istera sve to o noklama na vidjelo![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Koliko se sjećam..prvi je izašao Mobil...prije sam kupovao obje novine sad više nijedne..nemam para ni živacaIzvorno postao Ozzycool
mama ti sestra!
hm....nije losa teorija o tome...skuzio da se SE jako jako hvali uvijek....hm....gdje ima vatre ima i dima))
cuj mutavi...nidsi nikad cuo za pravilo da se na netu pishe bez dijakritickih znakova...??Izvorno postao ozzy@
ma ishhhhhh
![]()
čćžšđČĆŽŠĐ![]()
Sad sam tek skužio naslov threada: Novinare potplaćuju!
Što znači da dobivaju premalo para. Jadni. Lijepo što se netko toga sjetio.
S dijakritičšćđžkim znakovima ili bez istih....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hahahhaha evo su me mamlazi istrapali zbog čćšđž hahahahhaha ajme....aj dobro necem vishep
)
Ja nisam znao oa novinare iz Moby-a potplaćuju ali ja čitam i Mobil i Moj Moby i obadvoje mi je dobro ima puno zanimljivih članaka i tako što i svako od njih ima stranice o Locomobyu. Tamo sam saznao da možeš slati MMS poruke po 10 lipa i ima puno stvari.Zato neću promijeniti moje mišljenje i obadva magazina će mi biti dobra makar ljude iz Mobya POTPLAČUJU
POTPUNO se slažem!Izvorno postao Babaa
Ako ce se u Mobil-u dijeliti otkazi i bude slobodnih mjesta javljam se za posao
Gdje da pošaljem životopis?![]()
kupi Mobil pa procitaj.
A cuo sam da su autora teme prije nekog vremena zatukli i uzeli mu mobitel jer inaće voli pričat gluposti. Inače ono s početka teme bi ispao JA samo se nemogu još pokockat jer do sada nisam prodao niti jedan telefon. u stvari najbolje bi bilo da mali pita svog starog tko sam ja i odkud mi telefoni i u koju svrhu. jer ono je žestoka optužba
![]()
dobar grah daleko se čuje
MMS za 10 lipa????
Uostalom nekako mi oba casopisa nisu interesantna jer sve saznam po internetu puno prije nego to dode do nasih casopisa. A nadam se da ih se sve potplacuje sto vise jer ionako sam odlucujem sto cu kupiti a ne netko tko pise za neki casopis. To sto netko neki mob hvali mu sigurno ne povecava trajanje baterije, broj boja na ekranu i dodaje nove funkcije....... osim ako se ne ide u toliku krajnost da se laze, ali opet sve informacije se prelako provjere.
Osobno, niti jedan test mobitela u Mobilu me ne dira, vec sam prilikom kupnje vodjen vlastitom nahodjenju![]()
I na kraju jesu ti novinare placeni ili nisu:bunny:
pa naravno da ih potplačuju jer po njima su svi mobiteli savršeni.......
Ili su samo možda novinari svjesni da je određenom profilu korisnika i Siemens A serije dovoljno dobar telefon s obzirom na ono što oni traže od telefona.
Citam i mobil i moby i presretan sam sto u nasoj zemlji imamo dva casopisa vezana za mobilne komunikacije.A sto se tice "potplacivanja" u to ne ulazim jer svko moze pricat sto hoce!Ionako uz casopise citam i recenzije po netu ak me nesto zanima!
Kaj ima i časopis ovaj??![]()
Prije nekih mjesec dana sam se registrirao na ovaj forum....Kako se zove časopis i kolko košta?
Vidiš logotip na vrhu u lijevom kutu? Samo još dodaj "media" i imaš ime časopisa...
http://www.mobil.hr/Izvorno postao blozer
hehe...ma ja sam prek linka sa pceksperta došao na forum i registrirao se .. nisam ni vidio main page....Ako je časopis fobar kao i ovaj forum... budem ga kupovalIdem sutra baš ga kupit na kiosk
Bookmarks