Nemam ja ništa protiv tele 2 ali su jednostavno slabi, i po pokrivenosti dalje ne moram, oni se trude ali ništa više od toga, ne bi sada ni dali 20GB da ih ostala dvojica nisu natjerali jer nemaju oni te kapacitete,
ovo za 1.1.2012. ne očekujem LTE ali ima dovoljno spektra za početak, a jedino su problematična područja prema granici, tu bi dolazilo do eventualno interferencije sa analognim signalima okolnih država, ali ne mora nužno biti ionako moraju gasiti analogni imaju rok, a za 2013. se misli na veću dostupnost mobilnih uređaja sa LTE chipom, stickove već uvelike imaju....
a što se tiče noćne meni je super, sa prijašnjih samo 10GB mjesečno na nešto ovakvo gdje ne moram paziti koliko ću skinuti je super, flat je flat, a vip je prvi imao muda ga dati makar 8 sati dnevno, što ga tele nije pratio a? a s kojim kapacitetima će? vipova mreža do tog LTE nije uopće idealna ali mreža od tele 2 je dan danas u banani, ne mogu oni to pratiti sve više zaostaju po meni, a što je najbolje u svemu evo 2 mjeseca će od tog flata a ja nisam uočio probleme tipa pada mreže kod sebe ili slično ne daj Bože, može se desiti ne kažem sve se može pokvariti, ali da kucnem u drvo do sada nije bilo tih problema, a naskidao sam se kao nikad u životu, da mi je već dosadilo stalno nekog vraga skidati

Odgovori uz citat
Bookmarks