Vidio sam taj mobitel, dobro radi fotke. E sad to s 3d-om je upitno hoće li uspjeti, vidite kako prolazi to na telkama. U kinu je sasvim ok.
Nakon pokrenute 3D revolucije uz dva najpopularnija tipa uređaja na tržištu – smartphonea Optimus 3D i tableta Optimus Pad, koji omogućuju snimanje, reprodukciju i dijeljenje 3D sadržaja, LG započinje suradnju s National Geographicom kako bi se dodatno popularizirali 3D sadržaji.
National Geographic je duže od jednog stoljeća poznata ustanova svjetske klase koja snima divlji svijet, krajolike, putovanja i lifestyle fotografije.
Vrhunski, poznati fotografi na nekoliko će dana ostaviti svoje fotoaparate i kamere te uz Optimus 3D stvoriti prvi 3D slikovni i video sadržaj u svojoj povijesti. Četiri fotografa i dva video snimatelja National Geographica koristit će pametni telefon LG Optimus 3D s kojim će snimiti zanimljive fotografije i video zapise širom svijeta u 3D tehnici visoke definicije.
Za šest nagrađivanih umjetničkih fotografa i snimatelja iz cijelog svijeta, „oboružanih“ moćnim Optimusom 3D čast je sudjelovati u stvaranju fotografija i video zapisa uz pomoć prijenosnog uređaja Optimus 3D, prvog svjetskog smartphonea s tri arhitekture za koji nisu potrebne posebne 3D naočale.
Optimus 3D, prvi 3D pametni Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory telefon na svijetu nudi napredne tehnološke značajke kao što su video stabilizacija i funkcija korekcije odstupanja prilikom snimanja 3D sadržaja u visokoj definiciji na različitim mjestima, a njegova tri Dual arhitektura omogućuje vrhunski multitasking, oštru sliku pri gledanju FullHD video filmova i brze grafički intenzivne igre.
Uz Optimus 3D u rukama ovi će umjetnici biti u mogućnosti pokazati svijet onakvim kakvim ga oni zaista vide – u punom 3D-u. Sve što šestorica umjetnika snime moći će se vidjeti na berlinskom sajmu IFA, najvećem europskom sajmu potrošačke elektronike i bijele tehnike, koji se u Berlinu održava od 2. do 7. rujna 2011. godine.
3D svijet uz pomoć Optimusa 3D „lovit“ će fotograf Justin Guariglia i fotonovinari Steven Alvarez, Brian Skerry, Peter Hutchens, Steve Winter i Bryan Harvey.
http://lgblog.mobil.hr/
Vidio sam taj mobitel, dobro radi fotke. E sad to s 3d-om je upitno hoće li uspjeti, vidite kako prolazi to na telkama. U kinu je sasvim ok.
Ja bas ne vjerujem previse u taj 3D na mobu. Ne znam koga to uopce zanima. Vjerojatno je fora to vidjeti ali zasto placati nesto sto necu koristiit. Kao sto imamo video telefoniju ali ju nitko ne koristi
Meni bi mogle biti fora igre u 3D-u. i 3D youtube. ima toga, može se koristiti, nije to baš tako loše
meni se čini da je taj 3D fora...
nakon dugo vremena smo dobili neku tehnološku novotariju na mobovima (uz skori probitak LTE-a)
jedino što vidim kao negativnu stranu je dosta povećana potrošnja baterije
Nikako da rijese te baterije. Potrosnja napreduje, a baterije vrlo slabo.
Bookmarks