Real Madrid
Lyon
Ajax
Dinamo Zagreb
Koji su vaši komentari i predviđanja?
Kad će se znati kada idu u prodaju i po kojoj cijeni će biti ulaznice za Real?
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
Real Madrid
Lyon
Ajax
Dinamo Zagreb
Koji su vaši komentari i predviđanja?
Kad će se znati kada idu u prodaju i po kojoj cijeni će biti ulaznice za Real?
---
Bom Chicka WahWah
Nahebali ko žuti.
Eventualno Ajay no Lyon i Real budu onako, ne baš bajni (da se ne izrazim lošije)
I da, nisam navijač nijednog hrv. kluba![]()
Dinamo je do sada jednom pobijedio Real, Real Dinamo nikad. Tako da ne znam tko bi se trebao bojat i imat komplekse![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Znači, statistika je svakako na našoj strani! :-)
Moje mišljenje da nemamo šanse za prolaz u knockout fazu, no da bi nam cilj trebao biti treće mjesto na uštrb Ajaxa pa da barem prođemo u knockout fazu Europske lige. Dinamo je realno najslabiji, no znaju iznenaditi (sjetite se utakmice s Villarealom od prošle godine)...
---
Bom Chicka WahWah
"Postoje tri vrste laži: laž, besramna laž i statistika" Benjamin Disraeli
"Ako budu igrali hrabro"? Ako? Pa oni su trebali poginuti na terenu da uđu tu gdje su ušli, a šta smo mi od svega toga vidjeli? Par solidnih utakmica i puuuno kalkuliranja. Ušli su na iglene uši i nisu se pokazali. Pa gledali smo iste tekme nadam se. I bolje im je da budu 'hrabri'.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Skupina je ok. Ako ce igrati hrabro (kao protiv Malomoa u Zg), moze se desiti iznenadjenje...
Nadam se da ce biti 3. u skupini, pa da se igra jos i Europska liga...
Sto se utakmica i ulaznica tice, mislim da cu definitivno ici gledat koju tekmu (Ajax ili Lyon). A treba vidjet koliko bi dosao paket za sve tri tekme...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Real je dobio Dinamo jednom 70-tih isto kao sto je i Dinamo dobio Real jednom 70-tih..znaci sanse su namo fifty-fiftySad za ozbiljno..nemamo sanse al bit ce zanimljivo vidjeti koliko zapravo vrijedimo trenutno, bas mi je drago kaj smo dobili Real, njega ili Barcu sam prizeljkivala
![]()
odavno ne pratim rvacki nogomet, al da mi je drago - priznajem da je. osobno predvidjam katastrofu, i u rezultatskom smislu, i u sramoti koju bi nam mogli (opet) priskrbiti "navijaci". sve ponad toga meni bi bio uspijeh!
kako ste rekli, nasi vole iznenaditi.. pa, decki, iznenadite nas!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
slazem se xlr u potpunosti..
drago mi je zbog navijaca kaj su konacno usli u tu famoznu ligu.Budimo realni ,nisu me bas impresionirali s igrom,ali nikad se nezna.Racunam na domace decke,mladi su ,hrabri ,mozda bu kaj od njih.Zelim im srecu![]()
Nek im je sretno,jer upali su u "kašetu brokava".![]()
Bookmarks