Pozdrav ekipi ovdje...nisam česti gost (admin sam na jednom Linux portalu), no eto već neko vrijeme pokušavam složiti jednog starog Tattoo-a na neki cyanogenmod.
Problem je u tome što se nakon updatea ROM-a na bilo koji stable CM (7.03, 7.1.0, 7.1.0.1) moj Tattoo redovno bricka na početku (dalje od uvodnog Tattoo tekst se ne miče!) Probah sa Clockworks-om 3.0.0.5, 3.0.0.6, pa čak i sa 5.0.nešto, koji se uredno boota u recovery ).
Interesantno je da jedini ROM kojeg uspijem podignuti jest fyodr-FroYo-0.6.3 (na bazi androida 2.2.2).
Uzgred, niti jedan od cyanogenmodova ne mogu instalirati dok ručno ne promijenim u ZIP-u (u updater-script-u)
assert(getprop("ro.product.device") == "click"
na
assert(getprop("ro.product.device") == "tattoo"
Nekako iz prvog i ostalih postova nisam dobio dojam da ostali to moraju raditi (jer ista stvar zahtjeva i ponešto programerskog znanja), pa mi nije jasno zašto samo ja to moram raditi ili negdje drugdje griješim. Također ne mogu instalirati niti jedan od tih ROM-ova preko opcije update.zip, bez da ih ne preimenujem, a ni to nije striktno navedeno u prvom postu.
Ima li netko ovakvih iskustva sa neuspjelim flashanjem Cyanogenmod-a?