Probao sam kako je Gogo7 objasnio međutim već na prvom koraku mi ne dopušta i izbacuje mi :
Parse Error
There is a problem parsing the package.
zna li tko što bi to moglo biti i kako riješiti problem?
pozz
Probao sam kako je Gogo7 objasnio međutim već na prvom koraku mi ne dopušta i izbacuje mi :
Parse Error
There is a problem parsing the package.
zna li tko što bi to moglo biti i kako riješiti problem?
pozz
Zadnji uredio Pile00 : 15-01-2012 u 17:49
nadogradio sam svoj htc tatoo na inacicu 2.3.7. sve super sljaka ,osim sto imam problem s racunom.. instalirao android market ali ga nemogu otvoriti jer nije postavljeni racun,idem na dodaj racun i ne prihvaca nikako probao sve i svasta.unesem email,zatim trazi postavke posluziteljaunesem i nista,POSTAVLJANJE SE NE MOZE DOVRSITI,NIJE MOGUCE OTVORITI VEZU S POSLUZITELJEM????????????????? HVALA NA POMOCI
Bok!! imam pitanje,koliko se dugo mora vrtjeti ovaj mali plavi na skejtbordu i ova strelica....meni se već vrti 20 minuta sigurno
Nakon dva dana mučenja, da nažem room koji mogu instalirat na svoj tattoo jer ovaj gore naveden od goge nije bio kompatibilan ,pa dok sam uspjela prebacit na Clok 3.0.0.6. verziju bla bla, napokon mi je uspjela instalaciija i moj yanogenMod 7 se nakon bootanja počeo podizat koliko vidim,probala sam ugasit mob pa ponovo upalit,opet ista priča samo se vrti.... koliko je vama trebalo??? HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!
Imam jedan problem, kad god stisnem backup current rom mobitel se resetira i ne miće se s poćetnog tattoo ekrana. mene sad zanima dali ja bas moram napraviti taj backup??
Ljudi pratio sam ova uputstva i sve uradio po njima ali tel. se upalio i stoji samo natpis TATTOO i nista se nedesava nemoze ni da se ugasi. Sta da radim?
Bookmarks