Stariji model pa mu je i cijena pala. Pisao sam svojedobno o jednom od prethodnika tog fotoaparata. Pročitaj možda ti nešto od toga dobro dođe.
Hocu ovaj aparat sestri da kupim. Voli dosta da slika, a stari joj se pokvario. E sad, veliki zum ima,a poprilicno je "jeftin". Pa u cemu je caka ?
http://www.olympus.hr/consumer/29_di...00uz_22725.htm
Oko 220eura
Stariji model pa mu je i cijena pala. Pisao sam svojedobno o jednom od prethodnika tog fotoaparata. Pročitaj možda ti nešto od toga dobro dođe.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne razumijem se bas toliko u tehnologije ove. Sve u svemu, isplati li se uzimati ? Mislim, da li je kvaliet slike dobar ... ? iako je stariji model ...
Boj ne bije ... ta ti nadam se poznata. Pretpostavljam da to kupuješ za poklon i da ne možeš pitati sestru da li joj odgovara. Razmisli malo kakvo je to sestrino slikanje. Ima li ona nekog smisla i dara za to ili jednostavno uzme fotoaparat i škljoca pa kako ispadne. To je aparat gdje ipak moraš nešto znati o fotografiranju ili ako neznaš onda htjeti naučiti. Ako u tome nalaziš svoju sestru onda bi ju taj aparat mogao razveseliti. Ako spada u one koji upere aparat i okinu, bez razmišljanja onda je možda bolji neki kompaktniji aparat.
Inače slike bi trebale biti kvalitetne ako se ispravno izoštrava.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks