Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Threaded View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Koristim tu i tamo Android, odnosno rijeđe pošto mi kao platforma nije nešto sjela. iOS uređaj nemam ali sam imao u više navrata prilike koristiti iPhone i mogu ti reći da mi se više dopada. Al yebiga ako ti je za oko zapela qwerty tipkovnica, a i Android te vuče nemaš što razmišljati, probaj?
    Pa sve više mislim isprobati jer volim kopati po mobitelu i stalno neke nove stvari isprobavati. Vrlo vjerojatno kad dođe kod nas nova xperia mini kupit ću je.

= Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    Prije bi uzeo Desire Z nego tu Xperiu ako te već zanima qwertz tipkovnica, iako sam od početka nastanka SE-a do nedavno koristio samo SE... Nekako mi nije baš legla, mal zaslon, dosta debela, loš raspored tipki (Q, A i Y su jedno ispod drugog, znači da nisu A i Y blago pomaknute u desno - pogledaj slike i pogle svoju tipkovnicu na kojoj tipkaš), loš ui.. ali tko zna.. Možda ima nekih custom romova i kernela koji poboljšavaju situaciju, i da se od nje složit super uređaj
    U svakom slučaju bi pogledao na xda-develoepers.com da li ima custom kernela i romova za xperiu i kakvih i sve to.

Ja sam prešao sa iPhona 4 na SGS, pa DHD i sad SGSII, i preporodio sam se u svakom slučaju
    Android je puno otvoreniji i više manje što god hoćeš, možeš složiti na njega
    Ako ti se da šupat po mobitelu i povremeno provjeravat xda forum, osjetiš onu dječju zaigranost kada izađe novi kernel pa vidiš da ti mobitel leti sve brže i brže, baterija puno dulje traje, dobivaš svakim novim romom još gro stvari i slično..
    Čuj desire z isto dobro izgleda, i nije preskup, makar moj prvi mobitel je SE, i oni mi se uoduvijek sviđaju. Ekran mi i nije toliko važan, zato mi se i sviđa ta xperia.

Xda pratim redovno, već sam sredio 2-3 android rodbini tako da tu imam već početničkog znanja. Za x10 mini (prošlu generaciju) ima dostoa romova i svi su više manje redovno updejtani. A ovo što si napisao to baš mene zanima jer kad dođe novi ios ja odmah u cydiu što mogu staviti od postavka što mogu srediti i to, sviđa mi se to svako malo nešto novo da izađem, ja ću mjenjati romove mjesečno tako da me to veseli . Uvjerio si me svojim postom tako da vrlo vjerojatno prelazim iphone će uvijek bit tu negdje, a iskustvo na dvije platforme uvijek dobro dođe. A za ui se ne brinem, ionako ne planiram imat stock rom

EDIT: ne moram se brinut
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1239
    već ima svoj podforum tako da
    Zadnji uredio Sipe : 21-08-2011 u 15:16
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

Slične teme

1. Prelazak na TELE2
    By Moby in forum Tele 2
    Odgovora: 128
    Posljednji post: 02-08-2011, 17:51
  2. Prelazak sa Symbiana na Android
    By Moby in forum Općenito