nitko ništa??
došao sam u posjed gore spomenutog modela samsunga, mob je u dosta lošem stanju, od fizičkog stanja do softvera. Čini mi se da je slabije lovi touch, treba baš jače stisnuti a i treba calibrirati tu i tam, jer se gubi a i spor je. Neznam dal bi se možda nešto dalo riješiti softverski, nemam nikakav usb kabl sa njim, pa me zanima šta se treba kupiti, vidio sam da se nude neka dva kabla za flashanje, običan za HPE modele i neki koji zahtjeva bateriju:Koji ja trebam sa spomenuti model mobitela?
Probao bi flashnuti mob, staviti friški soft gore pa da vidimo, zatim ukoliko bude napretka da se promjeni plastika na ekranu ukoliko je moguće i dovede mob u bolje stanje.
Molim prijedloge, sugestije?
nitko ništa??
ja sam nekad davno uzeo data kabel od Samsunga U900 i s njim sve radio, znači mjenjao romove i sve ostale stvari... neznam koliko ti je ovo od pomoći, al mislim da bilo koji samsungov kabel bi trebao raditi... sto se tice toucha, neznam jel imas u vidu da je to resistentni ekran pa da svakako treba jače uprijet![]()
"all in one"
Imam to u vidu, ali nakon brisnja cijele memorije vidim da je ekran dobar nego je mobitel spor užasno spor, jel to tak normalno? kad ga hoću probudit iz stand bay-a da se upali ekran, treba 10 sekundi pa i više, užasno sporo. ne radi wlan, ne pronalazi mi mrežu![]()
neznam sta je s njim sve "rađeno"![]()
stavi novi rom pa vidi kako ce onda radit![]()
"all in one"
hm za flashat novi rom trebam kabl, kojeg nemam, jučer obišo sve dučane u blizini, i jedino mi tip u tele 2 reko da su oni imali, svi ostali imaju univerzalne usb kablove, kohi ja imam doma 5 komada
recimo ovaj da piknem:
http://www.njuskalo.hr/samsung-oprem...-oglas-1838287
nije neka lova al nebi se htio zajebati pa da mi onda ne radi![]()
jel zna netko bar model ili oznaku kabla s kojim se moze flashati?
Bookmarks