Ja sam isto gledao možda bolje uzeti samsung nego x10 mini (bez pro, jer mi netreba qwerty, a i jeftiniji je) ali sam se predomislio kada sam vidio taj samsung uživo, u t-mobile mislim, doslovno je kockasta rezolucija, užasno ružno...i kamera mislim da je lošija...Uglavnom, moj savjet je uzmi u ruku oba i isprobaj par minuta, kako to izgleda, pa usporedi...Moja preporuka bi bio x10mini (pro, ne pro -kako god). A ekran uopće nije mali, mislim, mali je ali pali
Naravno, obavezno staviti Launcher pro ili tako nešto jer je stock home užasan, ograničen...Naravno widgetlocker nije na odmet i sl.
Jednostavno je taman ekran veličine, mali je mob, stane u dlan, u džep, lagan, kvalitetna slika, kvalitetan touch, nije toliko kockasto (je kad se zagledaš izbliza baš), kamera je odlična po danu, tj. kada ima puno svjetla, u zatvorenom je tak-tak jer ipak ima samo led blic. Ako ti je bitan ekran, veličina ekrana, kvaliteta displaya - onda treba gleda malo ipak skuplje mobitele, tipa galaxy s2 i sl. Ali jedno je sigurno, ne možeš imati i mali mobitel i veliki ekran! Ukratko bih opisao x10 mini kao sitan ali dinamitan! Mislio sam da će biti truo jer je jeftin i ono stvarno sitan i sl. ali je stvarno odličan. Najbolji mobitel dosad koji sam kupio za 1100kn. Što se tiče pro verzije, moje osobno mišljenje je da je stvarno sitan mob za još qwerty, potovo što onda znatno poskupljuje...skoro 2000kn. A tipkovnica na ekranu sasvim solidno obavlja posao... Što se tiše OSa na x10 mini je 2.1 i nemam nikakvih problema, ugalvnom sve aplikacije idu - neznam jesam naišao na nešto što nemože...Aplikacijom link2sd sam prebacio veće aplikacije na sd karticu...Znači, jako sam zadovoljan mobitelom za uloženi novac, od recimo mana bih naveo bateriju koja traje kratko (dan ako puno koristim, dva-tri ako samo razgovor i poruke), prosjek je oko 2 dana. Ali opet, nemože se imati mali i lagani mobitel a da baterija traje 2 tjedna. Bilo bi dobro da ima xenon blic, led je dobar kao svjetiljka i tako za blizu uslikati.
Uz x10 mini bih preporučio Bluetooth slušalicu VH410 koja je oko 200 kn (konikom, mercator) a dizajnom ide uz x10mini. Zvuk je odličan, iznenadio sam se da je tako kvalitetna slušalica, sugovornik ne primjeti razliku kad pričam na mob a kada na slušalicu...a meni je čak zvuč još jači i čišći nego na mobitelu...Za 199kn bih rekao da je to odlična slušalica, sonyericsson! Kvalitetom, cijenom, i dizajnom ide uz x10mini - neznam zašto ne stave u paket zajedno x10mini i tu slušalicu, jednostavno isti dizajn!!!
Evo, pa tko ima galaxy3 neka pobliže da koju informaciju o njegovim manama i prednostima.

) ali sam se predomislio kada sam vidio taj samsung uživo, u t-mobile mislim, doslovno je kockasta rezolucija, užasno ružno...i kamera mislim da je lošija...Uglavnom, moj savjet je uzmi u ruku oba i isprobaj par minuta, kako to izgleda, pa usporedi...Moja preporuka bi bio x10mini (pro, ne pro -kako god). A ekran uopće nije mali, mislim, mali je ali pali

Bookmarks