ajde kad me već pljujete (bez razloga).. da se javim ...
mobitel sam DOBIO, a ne kupio ...radi se konkretno o LG GP540 .... jasno mi je da je to nižerazredni smart phone, ali kako sam i u uvodnom postu napisao (da čitate, bilo bi vam jasno) usporedio sam svoj telefon sa Ifonom, HTC-om, C-5... koje koriste frendovi i nisam ostao baš zapanjen ...
Do sad sam se na smart phonovima samo igrao ... pregledavao aplikacije i slično... i za takve stvari su to zaista zanimljivi uređaji ...
Evo konkretnih (meni negativnih) stvari .... prebacivanje imenika sam napravio putem "plavog zuba" i sve je on to obavio "kako treba" ... no, svi kontakti koji su na bilo koji način bili nesvakidašnji (razmak među slovima, HR fontovi, ostali znakovi) je on smjestio na samo sebi poznat način i na samo sebi poznato mjesto ... jer iste kontakte ne mogu naći kad idem zvati, ali su tu kad šaljem SMS i slično ... a meni jednostavno treba imenik u cjelosti ... Druga stvar je vezana za kontakte pri pisanju SMS-a ... Ako ću prvo izabrati kontakt, pa njemu pridružiti SMS, još nekako i prolazi... ali ako prvo napišem SMS, pa ga želim poslati na određeni broj, to postaje mission imposible za određene kontakte ...
znači svi problemi koji mi "smetaju" su vezani isključivo za funkciju telefoniranja i sms-anja ...
Pronalaženje kontakata mi je također poprilično nejasno .... uđeš u imenik, utipkaš prvih nekoliko slova, ali nekih kontakata (koji sadrže ta slova) jednostavno nema, dok se drugi pojavljuju sasvim normalno ... ITD
A to što se ovdje neki prave superiorniji i nedaju reći ništa negativno za nešto što oni posjeduju je zaista smiješno ... da nebi netko slučajno pomislio da i oni mogu "povući loš potez" ...![]()

radi se konkretno o LG GP540 .... jasno mi je da je to nižerazredni smart phone, ali kako sam i u uvodnom postu napisao (da čitate, bilo bi vam jasno) usporedio sam svoj telefon sa Ifonom, HTC-om, C-5... koje koriste frendovi i nisam ostao baš zapanjen ...

Bookmarks