meni je baš do sad radilo kako treba, a sad ne radi....Izvorno postao cyberphere
meni je baš do sad radilo kako treba, a sad ne radi....Izvorno postao cyberphere
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo cyberphere je sve lijepo rekaoIzvorno postao cyberphere
sada ni ja ne vidim vise problem u replayanju.
Normalno citas postove, dodjes do kraja ili do nekog dijela i kliknes na onu ikonicu za brzi replay... napises odgovor i kliknes na posalji...
mene isto ovo zivcira
meni čudno, al ajde, bumo se navikli
Kak ne moram skrolat? Dođem do kraja i onda se moram vraćat da bi stisnuo ikonicu.Izvorno postao joker
Meni se ovo ne sviđa, ako sam htjeo quotati onda bih otišao na quote, obično dođem do kraja i samo želim nešto napisati bez kliketanja na ikone...
Pa stisneš ikonicu na zadnjem postu!!!
Pa kao i što sam rekao, ne želim klikati na ikonicu...
OK, meni sad radi... prije je dolje u prozorčiću za upisivanje bilo nemoguće pisati...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks