pa ok, ali zašto onda vrijeme ne valja ako se podešava automatski? i pokazuje mi AM/PM ... mah, original je uvijek original...
pa ok, ali zašto onda vrijeme ne valja ako se podešava automatski? i pokazuje mi AM/PM ... mah, original je uvijek original...
Jesi li probao pronaći satelite na taj GarminXT nakon instalacije ! Radi li ta Navigacija ! Jesi li odredio kavu rutu i vozio po smjernicama navigacije !
Mislim da neće postaviti točan datum i vrijeme dok ne krene navođenje . Pogotovo ne u stanu (zatvorenom prostoru) , mora imati slobodan pregled prema nebu ...
AM/PM , tako gleda vrijeme cijeli Svijet , osim nas i nekoliko državica u okruženju koji koriste 24 satno vrijeme ...
Zar se ne kaže u svakodnevnom govoru : "Dođi kod mene u četiri poslije podne" ili kažeš "Dođi kod mene u šesnaest " ...![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
navigacija radi odlično, isprobana više puta... ajde to am/pm i nije toliko bitno, ali datum mogu podesiti, ali vrijeme ne... pošto posjedujem i original garmina, pa znam da on ima opciju da se namjesti i vrijeme...
Bookmarks