Ma ne zaustavlja se, nego se s njom automatski počinje kada pređeš paket, naravno aktiviraš je predhodno na pretplati, onda imaš flat rate full speed od 0:00 do 8:00 do prvog a ostatak dana si na 64kbps, no jel teško shvatiti?
tipa ja uzmem paket 15GB i potrošim ga do 15-estog recimo aproksimativno, nadalje 15 dana imam 64 for free a 15 noći od 0:00 do 8:00 full speed za skidanje filmova ili igara recimo, i neka na ovih 15GB skinem još 30GB mila majka u odnosu na do sada, mogu probati i 50GB ne znam u biti to bi mi bilo i dovoljno, a i da je na 15GB još 30GB ne bi se bunio, u biti nisu napisali ograničenje ali mislim da ne mogu baš skidati terabajt, mislim mogao bih ali je to pretjerivanje no, jel sad kužiš poantu? ne??
ma u stvari ljudi moji radite kako hoćete meni je to prva liga do sada sam imao samo 10GB, a vidim da vi tražite dlaku u jajetu ili ja pišem kineski, ne znam, ima ljudi koji će se ovome veseliti, nakon skoro 2 godine su napokon opet povečali pakete zadnje je bilo u rujnu 2009. a čini mi se da su i mnogi na žičanom flatu pa im ovo ni ne treba a ima nas koji nemamo žičano, a i veća nam je fora bez žice gdje god hoćemo a ne samo doma... itd.... uživajte, over & out
Bookmarks