Ne moraju oni uopće brojati po danu kao ni po noći nama sve odgovara. Brzo ćemo se dogovoriti.![]()
Ne moraju oni uopće brojati po danu kao ni po noći nama sve odgovara. Brzo ćemo se dogovoriti.![]()
haha eto to je još bolje![]()
Jel se može za par minuta korištenja google karti u inozemstvu potrošiti 375kn internet promet ?????
Ja sam izgleda tako nešto uspio kad sam s t-mobile karticom bio u Sloveniji i malo čačkao po kartama. Naime nije mi htio dati točnu lokaciju pa sam morao uključiti podatkovnu mrežu. Nakon spomenutih par minuta dobio sam SMS o potrošenih 375kn!?
Jel to moguće?
Nije ovo za mene ...
Data roaming ti je UBOJSTVO za račun, još gore ako si na pretplati. Nikad, ali ama baš NIKAD nemoj koristiti data vezu u inozemstvu, pogledaj malo cijene na t-mobile stranicama, ali i drugih operatera u Hrvatskoj. Hjoj, nije mi jasno zašto se teško informirati prije nego se ide na put, pogotovo van Hrvatske.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa nisam znao da te je*ene google karte toliko troše. Tko bi to očekivao. U SMS-u koji sam dobi nakon ulaska u roaming pisalo je da je 100kB košta 6,10kn! Koliko sam onda potrošio? 6150kB? Koliko je to u MB? 6,1MB?
Nije ovo za mene ...
Bookmarks