Nažalost ništa od mjerenja jer mi ne može pronaći uređaj, sad da li je do winxp ili samog uređaja - ne znam.
Nažalost ništa od mjerenja jer mi ne može pronaći uređaj, sad da li je do winxp ili samog uređaja - ne znam.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hm da to sam si mogao i misliti... Programčić ga ne prepoznaje nije ni čudo nije to neka mrcina ima samo 45KB a zadnji build je sa kraja 2010..... ,u biti e372 radi istovremeno na dva kanala trebao bi imati te dvije skale....Nije problem u XP, radi on i na XP, Visti, Sedmici ali očito sa single Carrierima.... Pošto sada ne mogu ništa pametno smisliti jedino koji ti je taj stari stick? E da uz pomoć njega ako ga daj Bože njega MDMA prepozna a uz pomoć produžnog usb kabla ili seljenjem lap-a nađeš bolju poziciju tj. jači signal da stick fixiraš na tu poziciju meni je iznad glave na čavliću obješen pa na tu poziciju gdje je najbolji prijem zamjeniš da bude e372....Što ja volim kemijati čovječe.... ali vidiš uspijem u tome nemam loše brzine sada....
A i plus toga kada ga se ja uskoro dočepam vidjet ću u praksi taj spoj njega i MDMA mada sam ja već sa k4505-z našao najbolju moguću poziciju koju mogu a da je metar od lapa koliki je kabl....
Zadnji uredio Oldy : 23-07-2012 u 22:38
Bookmarks