E, no moja tarifa je ova XL. To ne bi trebala biti tarifa koja ne spada u smanjenje brzine, da li sam u pravu? Imao sam 12gigi, i kad su uveli 30gig za istu cijenu, nazvao sam SZK i zatrazio da me prebace na 30 gigi. No tehnicki, potpisao sam ugovor za XL tarifu kad je bilo bez smanjenja brzine. Zato sam zbunjen.
Glede Dual Carriera, evo stavio sam i ja krv na papir upravo.
Vidjet cu brzinu danas, pa podijelim rezultat s vama. No ta ponuda im nije bas jeftina. Tih 80lp za megabajt. Cak niti za mobilni net (ovo za mobitele), a kamo za regularni..
EDIT:
Evo, speed test koji sam obecao. Lokacija je Osijek, mozda km od samog centra grada. Tri uredjaja za spajanje na internet sam testirao u od prilike isto vrijeme.
E272:
K3565-Z
E372
Daleko od laboratorijske reklame, no svejedno nije lose s obzirom da ne naplacuju ovo povecanje brzine koje bi u TComu (za ADSL, koji je jeftinija varijanta od mobilnog) izaslo jos dodatnih 100kn.![]()

Odgovori uz citat
Ja sam prešao sa starih 10GB na koje sam potpisao na novih 15GB+noćnu kada je to omogućeno tj. kada su nove tarife startale, u trenutku potpisivanja za 15GB+noćnu nisam mogao ni potpisati kada nije ni postojalo. 

Bookmarks