Zašto ne za 60 kn - pa toliko je otprilike uz carnet paket od 5 GB (60-70kn). Šta fali da flet brzina 2-3 Mbps bude 70 kn uz carnet a 130 kn normalno! Pa to nisu mali novci...AHAAAA, ti si oldy mislio da je 60 kn previše - pa da, jeste puno ali eto, to je kao mobilni internet...![]()
Stvarno me živcira to njihovo reklamiranje FLETA a zapravo je paket od XY gigabajta... Neka stave FLET i onda neka izvoda gluposti sa brzinama i po tome da određuju cijenu. Ne izvodim ja to sada eto bijesne gliste nego uglavnom kada se govori o internetu svi imaju flet, flet je sada in...tko još ima pakete od 5 GB, 10 GB...to u Bosni su sada uveli paket od 20 GB za 25 KM (fiksni net)... Brzina je ono što je sada faktor razlike! Jel su u finskoj donijeli zakon da svi imaju pravo na net do 1Mbps - evo to mi je sasvim logično, kao što imaju ljudi vodu, struju - tako i internet do 1 Mbps je ok (naravno flet) - sa 1 Mbps se baš i neće nešto puno naskidat prometa (teško je biti leecher)...
Možda kada dože LTE bude promjena kakvih! Zasad ionako imamo flet u pravom smislu - zar ne!?![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks