Jesi li provjerio pritisak u cijevima - zna bit i do vodovoda...Imaju oni lijepo logove spajanja, tj. ima ispis i lijepo se može vidjeti sve kada si bio na netu i koliko si prometa skinuo. Lijepo nek ti vrate onda promet nazad koji je u tom bespla vremenskom periodu...Stvarno, nema smisla tu sad se nešto naganjati s njima - kada je sve crno na bijelo, zbrojiš oduzmeš i ono što dobiješ je rješenje! Po danu kada zbrojiš svoj promet to je maksimalno 15 GB, a ako zbroj bude manji od 15 GB to znači da je negdje "iscurilo" prometa...možda kroz traljave cijevi u nadležnosti vodovoda! Promet na data.vipnet.hr se MORA podudarati sa zbrojenim prometom u ispisu (naravno vremenski period od 8 ujutro do 24h)...to o čemu pričam je klik ili dva kod njih... Ja idem preko carneta pa onda mogu se spojiti na carnet i vidjeti ispis spajanja i sam!

Imaju oni lijepo logove spajanja, tj. ima ispis i lijepo se može vidjeti sve kada si bio na netu i koliko si prometa skinuo. Lijepo nek ti vrate onda promet nazad koji je u tom bespla vremenskom periodu...Stvarno, nema smisla tu sad se nešto naganjati s njima - kada je sve crno na bijelo, zbrojiš oduzmeš i ono što dobiješ je rješenje! Po danu kada zbrojiš svoj promet to je maksimalno 15 GB, a ako zbroj bude manji od 15 GB to znači da je negdje "iscurilo" prometa...možda kroz traljave cijevi u nadležnosti vodovoda! Promet na data.vipnet.hr se MORA podudarati sa zbrojenim prometom u ispisu (naravno vremenski period od 8 ujutro do 24h)...to o čemu pričam je klik ili dva kod njih... Ja idem preko carneta pa onda mogu se spojiti na carnet i vidjeti ispis spajanja i sam!
Odgovori uz citat

Bookmarks