Ma uredu je da su limitirali - bolje da je limitirano nego da je neograničeno pa da se ruši sustav ili šta ja znam kada svi navale...ali da znamo na koliko samo ograničeni, na što pristajemo potpisom ugovora, da to nije 42 Mbps ni u kom slučaju (bez obzira na pokrivenost signalom, doba dana, broj korisnika...)! Lijepo da to bude nešto suvislo, a ne da na bonove imam brzinu 15 Mbps a na pretplatu 7...e sad jel to namjerno ili neka poteškoća...vidjet ćemo, kažu da je poteškoća..pa im zasad vjerujem i očekujem da to riješe i da moj stik koji sam uzeo upravo zbog obećanja brzine preko 7 Mbps (točnije 42) napokon se pokaže u boljem sjaju...inače, ne bi bilo razlike i da sam uzeo običan stick do 7,2 Mbps...
Pa naravno, ja sam odmah u startu ženskoj u tehničkoj rekao da ako su limitirali, da to i napišu, ok, i ovako skinem i 500GB sa noćnom mjesečno, ni ne treba mi toliko, ne treba mi ni 100GB, a ne ovako imam duplo više brzinski prije prelaska na novu tarifu, a ona me uvjerava da nije limitirano, pa vidim da je, nemaju svi stickove do 7.2
Bookmarks