Prikazujem rezultate 1 do 25 od 430

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma uredu je da su limitirali - bolje da je limitirano nego da je neograničeno pa da se ruši sustav ili šta ja znam kada svi navale...ali da znamo na koliko samo ograničeni, na što pristajemo potpisom ugovora, da to nije 42 Mbps ni u kom slučaju (bez obzira na pokrivenost signalom, doba dana, broj korisnika...)! Lijepo da to bude nešto suvislo, a ne da na bonove imam brzinu 15 Mbps a na pretplatu 7...e sad jel to namjerno ili neka poteškoća...vidjet ćemo, kažu da je poteškoća..pa im zasad vjerujem i očekujem da to riješe i da moj stik koji sam uzeo upravo zbog obećanja brzine preko 7 Mbps (točnije 42) napokon se pokaže u boljem sjaju...inače, ne bi bilo razlike i da sam uzeo običan stick do 7,2 Mbps...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    W995
    Operater
    VIPnet
    Godina
    53
    Bodovi
    5.743
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.743, Nivo: 17
    Bodovi: 5.743, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 46,0%
    Ukupna aktivnost: 46,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa naravno, ja sam odmah u startu ženskoj u tehničkoj rekao da ako su limitirali, da to i napišu, ok, i ovako skinem i 500GB sa noćnom mjesečno, ni ne treba mi toliko, ne treba mi ni 100GB, a ne ovako imam duplo više brzinski prije prelaska na novu tarifu, a ona me uvjerava da nije limitirano, pa vidim da je, nemaju svi stickove do 7.2

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove