10kn mj.radijska
10kn mj.radijska
Radijska frekvencija se ne računa u penale.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ukoliko se uzme tarifa Start a ne koristi se ta tri mjeseca koliki je sukupni trosak?Predpostavljam da se placa prvi 99 kuna i onda jos 3 mjeseca po 10 kuna sto bi iznosilo ukupni trosak od 129 kuna?Znaci stik mene na kraju cijele price kosta 129 kuna?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
nema penala od 50 kuna, to sam ti već rekao!
Nije baš točno. Frekvenciju plaćaš za svaki mjesec unutar kojeg si koristio pretplatu. Koliko sam shvatio ovo je promotivna nula kuna pretplata do kraja mjeseca. Znači i za taj jedan dan ove godine moraš platiti frekvenciju i još za tri mjeseca u sljedećoj godini, ali dobra stvar je da od 1.1. frekvencija košta 5 kuna mjesečno tako da bi na to potrošio 25 kn.
Pa dobro koliko na kraju onaj koji uzme tu opciju ima troska?Napominjem da se nebi niti jednom spojio preko te tarife.
Pošto nema penala onda je 99+25. To je sve.
Znaci sveukupni trosak je 124 kune?
Da. Max cca 130kn.
da tako je. a ja ću za novu godinu čisto onako informativno podijet zahtjev za izračunom penala...
pa da vidimo hoće li izaći 0![]()
Vise ga nema u ponudi webshopa.
Ne daju u vip centru na obične tarife-iako ima na webu u ponudi..
Nema u blagajni te mogućnosti..
Mamicu im - naplatili mi 200kn raskid ugovora! Pišem prigovor sunce im njihovo!!!
Dobro doći će u blagajnu ta mogućnost.... novo je nije u tome prob. Prob je u tome da si skemijam/o stick jeftinije od 1499kn.... hehe
Raskid ugovora one start tarife i trajnog naloga. Po uvjetima trebam platiti 60kn.
ja i moj prijatelj smo uzeli u 7. mjesecu stickove e372. nakon isteka 3 mjeseca, dakle negdje u 10. mjesecu raskinuli smo ugovore.
i sve je prošlo kako treba, nisu nam naplatili ništa.
nadalje, primjećujem da stalno spominješ, iako te stalno ispravljam - da se naplaćuje naknada za raskid trajnog naloga. to nije istina.
naknada se plaća isključivo ako raskineš trajni nalog a ugovor teče dalje. skrećem ti pažnju na to da krivo čitaš uvjete korištenja tarife. u slučaju raskida ugovora automatizmom se raskida trajni nalog te to nebi smio biti predmet naplate.
za raskid nakon 3 mjeseca nebi se trebalo platiti ništa. isključivo će mjesec dana nakon raskida doći onih 10 kuna zrakarine za prošli mjesec.
Zadnji uredio Hackerivs : 22-12-2012 u 23:36
pozz
dali vi mozete uci na mojvip.hr mene samo izbacii i pise kao "korisnik nema ukljucenu Moj vip uslugu"
Možda ako nije prošlo 3mj.? Meni nisu bili naplatili ništa.
LTE
![]()
Super znači uzeo si LTE stick na novu start pretplatu koju otkažeš nakon tri mjeseca a LTE opciju si aktivirao na tarifi koju inače koristiš? Koju 15GB? Da li imaš i noćnu to se onda da kombinirati i s noćnom da li znaš?
Da li daju odjednom to obaviti? Znači uzeti novu start tarifu na isto ime i istovremeno aktivirati LTE opciju na postojećoj staroj tarifi ili moraš i na novoj start tarifi aktivirati LTE opciju? Previše pitam znam ali da budem siguran ali i zbog drugih koji su zainteresirani. Hvala ti.![]()
Zadnji uredio Oldy : 18-01-2013 u 23:58
Da na sve odgovore.Super znači uzeo si LTE stick na novu start pretplatu koju otkažeš nakon tri mjeseca a LTE opciju si aktivirao na tarifi koju inače koristiš? Koju 15GB? Da li imaš i noćnu to se onda da kombinirati i s noćnom da li znaš?![]()
Da na sve odgovore osim NE - na novoj start tarifi *ne moras* aktivirati LTE opciju.Da li daju odjednom to obaviti? Znači uzeti novu start tarifu na isto ime i istovremeno aktivirati LTE opciju na postojećoj staroj tarifi ili moraš i na novoj start tarifi aktivirati LTE opciju? Previše pitam znam ali da budem siguran ali i zbog drugih koji su zainteresirani. Hvala ti.![]()
Moj postupak:
- na webshop.vip.hr sam pod postojecim korisnickim imenom kupio Vip mobilni internet Start 0 uz E392 stick (99kn jednokratno) uz trajni nalog na 24 mjeseca putem kreditne kartice
- kod dostavljaca (overseas) moras pokazati osobnu iskaznicu i potpisati se, to je u principu tvoj vlastorucni potpis na ono sto si vec ugovorio kroz webshop.. dobijes E392 stick i Vip SIM za Start 0 tarifu (novi broj ti se pojavi pod usernameom pod kojim si kupio novu tarifu na moj.vip.hr)
- sljedeci korak je aktivacija LTE opcije na postojecoj tarifi (imam trenutno VIP CARNet Internet L 15GB + nocnu) koja bi trebala ici slanjem poruke LTE na broj 567 ali to jos ne funkcionira te je bio nuzan poziv SZK-u koja mi je aktivirala opciju i trebala je postati aktivna nakon 24sata
- opcija je postala aktivna ali nazalost za LTE moras imati USIM karticu koju nisam imao pa sam morao otici na prodajno mjestu zamijeniti postojeci SIM za USIM
- dosao doma, piknuo USIM u E392 i postao prvi speedtest sa LTE-a
Sada trenutno testiram full speed (nocna opcija) sa nekoliko ftp servera + torrent + steam download zato sto treba napuniti takvu pipu. Realni rezultati transfera su sljedeci (screenshot iz VIP-ovog klijenta i Networx graf transfera):
Ukratko, u peaku postizem preko 70Mbit/sec (8,5MB/sec) downloada.
Primarno sam uzeo LTE zbog dvije stvari - rada na remote serverima i povremenu partiju CounterStrikea (manji pingpa mi ova brzina nece bas puno znaciti ali rezultati su ukratko receno - impresivni! Konacno neki telekom operater ciji slogan "VIP - snaga komunikacije" nesto i znaci
![]()
Zadnji uredio Trash : 19-01-2013 u 01:44 Razlog: uredjivanje quotea
Bookmarks