Nije lose krenuti od uvjeta promocije, moraju biti istaknuti, pa vidi ako tamo nadjes neki odgovor. Ne znam jesi li ih vec citao, samo napominjem.
Pozdrav!
Zanima me moze li se, po vama kombinirati promocija DOVEDI TROJE PRIJATELJA sa onim famoznih 50 kn bonusa sa Smart bon 60 tarifom.
To bi u praksi izgledalo na kraju ovako: nadoplatim sa 50 lkn račun svaki mjesec- dobijem dodatnih 25 kn, te imam 1Gb/100min/50sms plus 15 kn za uspostave poziva...
Pitanje sam postavio ovdje na forumu jer smatram da bi pozitivan odgovor bio koristan forumašima.
P.S.
Postojeći korisnik je korisnik koji je u mreži minimalno KOLIKO dana?
Moraju li prijatelji preći na pretplatu, ili smiju ostati na bonovima?
Koliko mora biti star njihov broj za uspješan prijelaz?
Smijem li uključiti rodbinu u akciju?
Nije lose krenuti od uvjeta promocije, moraju biti istaknuti, pa vidi ako tamo nadjes neki odgovor. Ne znam jesi li ih vec citao, samo napominjem.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Prvi info: SMART BON 60 SE MOŽE kombinirati s dodatnim kunama do penzije.
A u uvjetima nisam uspio pronaći ono što sam tražio...
A gdje piše da korisnici koji je aktiviraju u tom periodu, tarifu mogu koristiti zauvijek?3. Tarifa iz ovih Uvjeta korištenja dostupna je za aktivaciju u promotivnom razdoblju od 15. srpnja
do 30. listopada 2011. godine.![]()
To ti je problem kod prepaida, tako su digli kod Knock-outa sa 50 na 100kn mjesecno da bi aktivirao Knock-out tarifu!
Kod pretplate kod promjene uvijeta mozes traziti prekid ugovora (makar potpisao mjesec dana prije toga na 24 mj.) a kod prepaida mozes prekinuti ili prihvatiti nove uvijete!![]()
I jel tko koristi ovu tarifu? kako ste zadovoljni njom?
Ja koristim i prezadovoljan sam sa 1gb prometa, manje sam zadovoljan sa obračunskom jedinicom 60 sek jer se dosta brže istopi tih 100 minuta, ali šta je tu je, meni nema bolje trenutno.
meni isto super odgovara ova tarifa jer ionako puno ne zovem vise mi sluzi mobitel da me drugi mogu nazvat uvjek ako treba . prije bio u vip i prenio broj na tele2 kad se pojavila ova tarifa i 50 kn bon mjesecno kupim plus dobijem od tele2 dodatnih 25 kn i taman ova razlika od 15 kn bude za onih 0,25 kn za uspostavu poziva . internet je brz barem u zagrebu a tih 1 gb stvarno je gotovo nemoguce sve potrositi jedino tko gleda youtube filmice puno i sl. mu nece biti dosta
Bookmarks