Napokon izasao Viber za android.Do sada su mogli uzivat samo oni sa iphonom a od danas i mi
http://www.viber.com/
Napokon izasao Viber za android.Do sada su mogli uzivat samo oni sa iphonom a od danas i mi
http://www.viber.com/
Zadnji uredio ravilov : 20-07-2011 u 14:52
a ja ga upravo uredno preko marketa updateala i funkcionira sasvim dobro. ukljucujuci i exit button.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Trenutno 2.3.4, ali i na starijim je bilo isto...
Dal ima tko viber na xperia x8 mobitelu i da mu radi lijepo.
meni viber svaki 10 poziv uspostavi.
stoji buraz pored mene i zovem ga ja i njemu ne zazvoni mobitel.
tek deseti put kada sam ga zvao onda mu je zazvonio.
ista stvar i kada on mene zove.
sms poruku koju posaljem dođe primatelju nakon par sati.
i zna mi izbaciti da imam par poziva ne odgovorenih ali meni nije mob zazvonio
kada su me ljudi zvali
Edit: najnovija verzija vibera instalirana na mob.
Imam X8, nikad problema s Viberom od prve verzije.
Kojeg operatera koristiš ti i sugovornik, jeste li u trenutku korištenja Vibera spojeni na wifi ili 3G mrežu?
Iste ove probleme imam i ja ako koristim Viber preko Bonbon mreže (to je poznati problem do mreže, ne Vibera). Preko wifi sve radi super.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mene iritira što se Viber ne može isključiti iako ima exit opciju. Zatvorim ga i nakon par sekundi se opet pokrene i tako stalno. Isto je i kad isključim autosync...
jel ima itko problema sa Viberom?
danas mi cijeli dan javlja FC kada pokušam poslat poruku...
imam zadnju verziju... 2.0.3.
desire hd, coredroid v8.1
Ma sve sam probala...
Obrisat cache, cijelu app, ali i dalje javlja FC
mogu normalno primit poruku, i napisat cijelu poruku, ali čim pritisnem send, javi mi FC...![]()
ljudi da li mi neko može pomoć?meni se dešava da kad se registriram na viber,znači upišem broj mob-a i activation code,i viber bude upaljen jedno vrijeme,znači pola dana otprilike,samo se ugasi i onda trebam ponovo se registrirat i tako stalno.jel zna netko zašto izlazi sam od sebe i stalno izbacuje poruke kod aktivacije da nema mjesta na stranici i da radi prečac?al ne znam zašto konstantno moram ulazit u viber ispočetka.ako bi neko znao rješenje za ovo bio zahvalan.Hvala
Izašao je update. Radili su na kvaliteti zvuka i dodali neke feature + landscape mod u porukama (napokon!)...
jako je tih zvuk prilikom razgovora,jel to do internet veze,ili do moba?
Evo upravo zavrsio razgovor preko vibera
zvuk je nesto malo tisi,ali nista previse ,moza 20% u obnosu na standardno
i bez ikakvog stekanja i slicnog, preko wifija je bila konekcija
jucer preko 3G ista stvar sve 5
Rekao bi da je do (tuđeg) moba. Frenda koji ima SGS2 čujem osrednje (kod mene pojačano na max), druge dvije osobe koje imaju SE X8 i LG Optimus Me čujem super (pojačano do pola).
Zapravo Viber ima jako čudnu kontrolu nad mikrofonom. Znam da me ljudi često pitaju tko je to samnom, a to se zapravo u susjednoj sobi čuje Dnevnik na TVu. Kao da je mikrofon preosjetljiv... (Desire)
Radi li vama viber na ics?
Meni ne.
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Čeka se nova verzija. Za koji tjedan bi trebala izać
Više u temi na xda(Viberov support je prisutan tamo također)
ps. ako možeš ugasit ovo "Sent from...."
aplikacija je ok, ali vidim da ima ozbiljan propust: ako zoveš nekog kome je mobitel zaključan, on mu ne zvoni, a dobije propušten poziv. isprobano između 2 galaxy s plus i između iphone 3gs i 4. nije samo da ne zvoni, nego se ne pali ni ekran za dolazni poziv. nebitno je i 3g ili wifi.
Može biti problem do mreže (push negdje zapne) ili moba (mob u sleepu možda gasi net, možda smanjuje da tako kažem "refresh internet veze" na minimum radi uštede baterije)... Propušten poziv dobije kada otključa mob kada mob obnovi internet vezu/napravi refresh. Zbog toga bi rekao da je možda problem do moba...
A može biti i neki privremeni problem do Vibera, nije isključeno. Znao sam se susretati s tim problemom.
Imaš u postavkama da uključiš popup i da popup otključa ekran, provjeri da ti nije u tome problem.
Vjerojatno do mreže. Push u većini slučajeva radi tako da se konstatno održava tcp konekcija s poslužiteljem. Standardno vrijeme unutar kojeg poslužitelj i mobitel smatraju da su spojeni i ne komuniciraju ukoliko nemaju informacija za razmjenu je 30 min. Operateri često prekidaju tcp vezu puno ranije od tih 30 min, te mobitelu treba ostatak vremena (dok ne prođe punih 30 min od zadnje komunikacije) da to shvati. Npr. T-mobile za pretplatnike ne prekida session ranije, dok za Simpu i BonBon da.
Što se tiče situacije kad su oba mobitela na wifi:
Android ima postavku da se wifi ne gasi u standbyu. Stavi tako da je cijelo vrijeme uključe i moralo bi raditi.
iOS nema takve postavke, ali funkcionira ovako: ako je uključen 3G, wifi se gasi u standbyu i push ide preko 3G. Ako je to slučaj kod iPhonea kod tvog prijatelja, kriv je operater. Ako mu je data promet isključen ili je uključen samo edge, Wifi će biti aktivan cijelo vrijeme. Ako mu ni tada ne radi, neka provjeri postavke za push na viberu ili eventualno restorea mob, jer nešto ne valja s njim.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
hmmm, evo sve sam provjerio, u postavkama vibera uredno stoji "unlock for popups" čekirano. neznam što još pogledati. btw, prijatelj je na vip-u, ja na tmobile, malo čudno da oba imaju tu grešku. kod iphone i nema nekih podešavanja, ček nema niti exit. ja na androidu imam, ali sve je namješteno kako treba.
danas je bio update za Viber i sada radi na ICS-u...poziv sam obavio i vrlo sam zadovoljan kvalitetom zvuka..
.damn girl.
Bookmarks